Chcę kupić Lancera! - Czy ktos ogladal tego Lancera????
Matti1980 - 10-03-2012, 17:54 Temat postu: Czy ktos ogladal tego Lancera???? Interesuje mnie ten Lancer http://moto.allegro.pl/mi...2174640700.html jednak mam kawałek moze ktos go juz ogladał i wie cos na jego temat???
Pomocy!!!
roobku - 10-03-2012, 21:35
witaj, jeśli to wersja Instyle to powinna być fabryczna nawigacja a jej nie ma, nie ma czegoś takiego jak pakiet sport, te nakładki przedniego zderzaka i nakładki progów były seryjne jedynie tylny spojler był dodatkowo płatny, w opisie nie ma bezwypadkowy więc wypadało by spytać właściciela jak mocno był bity, jeśli sprzedaje tak młode auto to może się okazać że dość mocno bo sam boi się tym jeździć
krzychu - 10-03-2012, 21:37
Z tego co pamiętam masz Instyle i Instyle Navi... A pakiet sport to chyba chodziło o to, że w wersji od Intense masz grubsze stabilizatory.
Matti1980 - 11-03-2012, 09:57
roobku i niestety sie mylisz pakiet sport istnieje mozesz go zamówic w jego skład wchodza
Atrapa sportowa, górna Folia zderzaka przedniego Pokrywa wlewu paliwa
a nakładki przedniego zderzaka i nakładki progów były seryjne w wersji Inense i Instyle
pozdrawiam
roobku - 11-03-2012, 14:52
Matti1980 chodzi mi o to co pisze w ogłoszeniu pod linkiem sprzedawca, cytuje: "Auto dodatkowo doposażone w Pakiet Sport tj.: boczne progi, progi zderzaka przedniego , spojler na tylnej klapie, chromowana końcówka rury wydechowej", to co wymienia sprzedający to nie jest pakiet sport tylko seria (nakładka progów + nakładka zderzaka przedniego) lub płatne ekstra (spojler na klapie bagażnika i nakładka końcówki rury wydechowej)
|
|
|