Pajero Ogólne - Webasto
tomekhydra - 23-03-2012, 00:05 Temat postu: Webasto Witam wszystkich,ma może ktoś wiedzę o dobrym,godnym polecenia warsztacie montującym ogrzewania postojowe(faktura,gwarancja,serwis) w fachowy sposób w pojarkach?Oczywiście najlepiej z kujawsko-pomorskiego.
pzdr tomek
PiotrKw - 23-03-2012, 07:59
Też szukałem tylko trochę bardziej na północy. Natomiast co mnie zastanowiło to ... ceny. Zakup samego urządzenia był najbardziej opłacalny w ..... Berlinie , porównując ten sam model z tym samym sterowaniem i wyposażeniem do Pajero III róznica była( z fakturą ) 1800 zł
jawaldek - 23-03-2012, 15:45
PiotrKw napisał/a: | Zakup samego urządzenia był najbardziej opłacalny w ..... Berlinie , porównując ten sam model z tym samym sterowaniem i wyposażeniem do Pajero III róznica była( z fakturą ) 1800 zł | masz jakiś namiar na ten sklep/firmę ??
PiotrKw - 23-03-2012, 16:01
http://www.ebay.de/itm/St...=item45f7e582c7
Bianka od lat prowadzi tylko ten asortyment.
[ Dodano: 28-03-2012, 14:03 ]
Skontaktowałem się z Webasto Polska i zadałem pytanie jak z gwarancją sprzętu zakupionego za granicą . Dostałem odpowiedź , że gwarancja zostanie udzielona.... jeżeli urządzenie zostanie zamontowane w certyfikowanym zakładzie - serwisie Webasto.
Z sugestią abym nabył i zamontował urządzenie w Polsce. Hm ... drogo wychodzi gwarancja w kraju. Takie dobre 3500 zł . Samodzielny montaż , w sposób opisany w fabrycznej instrukcji to spokojnie 6-8 godzin pracy dla "niezawodowca"/ Wszystkie potrzebne elementy są w komplecie.
|
|
|