To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Chce kupic carisme, prosba o ocenę

jkj - 28-03-2012, 10:16
Temat postu: Chce kupic carisme, prosba o ocenę
Witam wszystkich, jestem nowy na forum, chcę kupic swoje pierwsza carisme mam prośbe o ocene ogloszeń i pomoc.

http://otomoto.pl/mitsubi...-C23313634.html

http://otomoto.pl/mitsubi...-C22744104.html

Pafab - 28-03-2012, 21:16

Ja na cari się nie znam, jedyne co moge doradzić to żebyś kupił sedana :D , pięć razy ładniejszy od hatcha. Zwłaszcza jak się lotkę dołoży.

Witaj wśród MManiaków.

plecho1 - 28-03-2012, 22:10

Pafab, sedan jest mniej praktyczny, z Mitsu a nawet patrząc na inne marki w tej klasie to w cenie do 15tys zł Carisma w hatchbacku jest najlepszym wyborem dlatego ja kupiłem takie właśnie auto.
xluki - 28-03-2012, 22:22

Pafab napisał/a:
, pięć razy ładniejszy od hatcha
i pięć razy mniej praktyczny.

jkj, w przebieg rzędu 120-150Tkm przy tym roczniku bym nie wierzył. Chyba, że można to udowodnić.

plecho1 - 28-03-2012, 22:46

Z przebiegami bywa różnie, jeśli takie auto za taką kasę proponował by mi Polak i do tego handlarz to też trudno by mi było uwierzyć. Ja za swoją z przebiegiem około 125tys km osobiście kupioną w Holandii bezpośrednio od właściciela ostatecznie z LPG zapłaciłem około 15500. A trzeba pamiętać, że handlarz musi jeszcze zarobić.
Pafab - 28-03-2012, 23:20

Cytat:
Pafab napisał/a:
, pięć razy ładniejszy od hatcha
i pięć razy mniej praktyczny.

Cytat:
Pafab, sedan jest mniej praktyczny, z Mitsu....

Koledzy, macie rację, ale jkj podał linki do sedana i do hatchback-a
więc bierze pod uwagę również zakup sedana, nie dla każdego praktyczność jest priorytetem. Gdyby tak było to bym jeździł Golfem III kombi w tdi-ku 8)

Żeby nie było OT, jkj bardziej ci pasuje hatch czy sedan? przymierzałeś się już w realu do jakiejś cari?

wojzi - 28-03-2012, 23:39

Pierwsza - w sumie nic niepokojącego nie widzę, tylko jakoś dziwne, że ktoś zmienia rozrząd i zaraz potem sprzedaje. No i jedyne niewyrźne zdjęcia to zdjęcia przodu zdjęcia (oba)

Druga - a cóż to za cudo na wydechu? I ja bym nawet nie podszedł do auta, które ma taką nakłądkę na kierownicę - możliwe, że już bardzo zdarta i to dlatego by to ukryć.

Ale najepiej podejść, postukać, popatrzyć, pooserwować.

i9i - 29-03-2012, 08:02

I ogólnie jakieś biedne. W ogłoszeniu tej drugiej jest zdjęcie książki serwisowej, zadzwoń pod numer z pieczątki albo odwiedź ten polmozbyt i zapytaj o tą Cari i czy pan z pieczątki podpisze siepod tym własnoręcznie iż jest to oryginalny przebieg :twisted: