Carisma - Techniczne - [Carisma] Elektryczne lusterka - montaż
ttomek551 - 28-03-2012, 23:44 Temat postu: [Carisma] Elektryczne lusterka - montaż Witam wszystkich, znalazłem parę tematów o elektrycznych lusterkach, pprzeczytałem i myślałem, że będzie ok, ale jednak nie.. Wie ktoś gdzie znajdę kostki do wpięcia lusterek i jak prze przeciągnąć do drzwi? Bo zdjąłem ładnie tapicerkę drzwi, szukam kabla i kostki i niestety nie znalazłem nic takiego Lusterka mam gotowe do zamontowanie, ale niestety jak narazie to mam tylko podłączony panel sterowania Proszę o pomoc, gdyż chciałbym mieć wreszcie ten bajer Z góry dziękuję z pomoc
robertdg - 29-03-2012, 07:42
Jeżeli nie masz kostki do podłaczenia elektrycznych lusterek to musisz wymieniać wiązki elektryczne drzwi
ttomek551 - 29-03-2012, 14:27
A jakieś konkretniejsze informacje? Co, gdzie jak? Jak to zrobić?
wenom44 - 01-06-2014, 22:55
witajcie.Chcę zamontować elektryczne lusterka. Mam silniki i panel sterujący. Kostka z wiązką była pod panelem,ale po zdjęciu boczków drzwi nie widzę przewodów. Czy jest możliwe, że wiązka doprowadzona jest tylko do skrzynki z bezpiecznikami? Auto jak w profilu wersja specjal.
glina - 02-06-2014, 10:02
wiązki są poprowadzone wszędzie poza drzwiami - trzeba dokupić wiązki od wyższej wersji (bardzo możliwe że od razu będzie to wiązka ze złączką do tweetera)
wyjąć stare,
włożyć nowe,
podpiąć wszystko
i gotowe
wenom44 - 02-06-2014, 22:58
glina, ok znajomy ma carismę na szrocie, to spróbuję. Dzięki
|
|
|