To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Wyciągarka w PIII

artmit1 - 11-04-2012, 21:51
Temat postu: Wyciągarka w PIII
Witam
Po PII została mi wyciągarka wiec wpadłem na pomysł coby ją zamotać do PIII ale bez cudów typu stalowy przedni zderzak tylko zwykła płyta pod wyciągarkę. W związku z tym pytanko do szacownego grona - czy ktoś ma/motał/ ma wymiary płyty/ punkty mocowania do budy-ramy?
Oryginalna płyta ARB nie odpowiada mi cenowo ( totalny kosmos :cry: , do PII dorobiłem w warsztacie , teraz mi została będę musiał sprzedać) więc liczę na pomoc forumową

Pozdrowienia

santek - 23-04-2012, 13:13

http://forum.pajeroclub.c...c937751&t=13062
artmit1 - 23-04-2012, 16:53

Wielkie dzięki , są nawet foty a to o wiele lepiej niż najlepszy nawet opis. Temat wyciągarki zacznę chyba po sezonie bo teraz nie ma czasu na rozbebeszanie auta. Zaraz przerzucam foty na HDD coby nie zgineły. Jeszcze raz bolsze spasiba dla kolegi.
Pozdro

PiotrC - 23-04-2012, 21:08

To się nazywa dobra koleżeńska pomoc :D Super rozwiązanie :!: Praktycznie wyciągarka jest niewidoczna a w razie czego gotowa do akcji :D Myślę, że też się zaraziłem :P
Pozdrówka

artmit1 - 23-04-2012, 21:50

Po powrocie z majówki spróbuję skontaktować się z chłopakami z australijskiego forum . Może mają gdzieś wymiary tej płyty - zaoszczedziłoby to czasu na projekt.

Pozdro

Edit U siebie poprzednio w PII też miałem wyciągarkę schowaną pod zderzak - sympatyczne rozwiązanie gdy nie używa się wincha codziennie :wink: