Łódzkie - Skrzynia biegów, gdzie w okolicy Łodzi?
elektryk - 12-04-2012, 10:33 Temat postu: Skrzynia biegów, gdzie w okolicy Łodzi? Witam, potrzebuję wymienić sprzęgło i przy okazji żeby ktoś rozebrał skrzynię biegów, sprawdził i ew naprawił. Do kogo w Łodzi uderzyć?
słoik - 12-04-2012, 15:24
Ja robię w Artbex na Wysokiej na wysokości ulicy Złotej. Mnie już sprzęgło wymieniał przy skrzyni grzebać jeszcze na szczęście nie musiał. Tylko gość jest specyficzny i się ciężko z nim rozmawia. Ale na mitsu się zna.
elektryk - 12-04-2012, 19:35
słoik napisał/a: | Ja robię w Artbex na Wysokiej na wysokości ulicy Złotej. Mnie już sprzęgło wymieniał przy skrzyni grzebać jeszcze na szczęście nie musiał. Tylko gość jest specyficzny i się ciężko z nim rozmawia. Ale na mitsu się zna. | Szkoda, bo takich co wymienią mi sprzęgło to mam, a żaden się nie podejmie nawet zajrzenia do skrzyni.
słoik - 13-04-2012, 10:32
jak chcesz to na priv wyśle ci nr telefonu do gościa i pogadaj z nim.
elektryk - 14-04-2012, 00:10
słoik napisał/a: | jak chcesz to na priv wyśle ci nr telefonu do gościa i pogadaj z nim. | Nie dzięki. Podjadę tam osobiście, codziennie rano przejeżdżam bardzo blisko.
Harry79 - 14-04-2012, 13:50
Dobrzy fachowcy, którzy robią w tygodniu kilka skrzyń od miśków są w Pabianicach.
Robili mi remont dwa miesiące temu. POLECAM!
elektryk - 15-04-2012, 15:42
Harry79 napisał/a: | Dobrzy fachowcy, którzy robią w tygodniu kilka skrzyń od miśków są w Pabianicach.
Robili mi remont dwa miesiące temu. POLECAM! | Kusząca propozycja, jak coś to uderzę do nich.
maroch - 08-05-2012, 16:24
no mnie ze tak powiem pan z Artbex wręcz opierdzielił, znacie coś jeszcze w Łodzi ?
elektryk - 08-05-2012, 22:06
maroch napisał/a: | no mnie ze tak powiem pan z Artbex wręcz opierdzielił, znacie coś jeszcze w Łodzi ? | Chyba nie zrozumiałem dowcipu, więc o co chodziło temu gościowi? Że potencjalny klient d..pe zawraca?
Kolega Harry79 polecił mi namiar na Pabianice 662040534, ja chyba muszę tam swojego mechanika posłać na korepetycje, niech tylko skończy inne pierdoły.
|
|
|