To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Gniazdo jack do systemu głośniomówiącego/ głośników

Zakatek - 19-04-2012, 21:42
Temat postu: Gniazdo jack do systemu głośniomówiącego/ głośników
Witam
Kupując moje Pajero stałem się również nieaktywnego już systemu głośnomówiącego. Całe okablowanie pałęta sie po samochodzie - antena na szybie, mikrofon na wysokości twarzy na słupku. Jak dobrze pamiętam w swoim starym Pajero też miałem coś podobnego (ach stare czasy kiedy jeszcze z jakimś cegłowatym Ericssonem jeździłem). Do sedna. Więc ów system był połączony z głośnikami samochodu i tutaj moje pytanie: czy przy odrobinie samozaparcia mógłbym poprowadzić sobie gniazdo jack? Powiecie wymień radio, ale jakoś to mi pasuje ale tego małego udogodnienia brakuje ;)

Pozdrawiam

siersciunio - 20-04-2012, 07:03

Z tego co pamiętam to takie zestawy to się do radia podłączało więc praktycznie napewno sie da, ale wydaje mi się że na elektrodzie szybciej ci ktoś odpowie.
Zakatek - 20-04-2012, 11:03

chyba masz racje. Ogolnie sie nad tym zastanawiam bo to fajne udogodnienie by bylo. Zamiast nagrywac nastepne plyty to bede mogl jedynie zmieniac zawartosc mojego telefonu ;) Bo suma sumarum szkoda meczyc orginaly w samochodzie ;d

[ Dodano: 24-04-2012, 16:36 ]
Troche nie na temat: ile litrów oleju mieści sie w Pajero iii DiD Wagon? Bo mam zamiar oddać go do mechanika i nie wiem ile oleju będzie potrzebne ;)