Carisma - Ogólne - Problem z zegarkiem
Anonymous - 14-12-2006, 15:59 Temat postu: Problem z zegarkiem To juz drugi moj post i same problemy Mam problem z zegarkiem.Wszystko jest pieknie ale nie dzialaja mi przyciski do zmiany godziny,sekundy i wogole zadne.Po rozebraniu go do samej plytki wszystko wyglada na sprawne ale nie dziala.Wiec wpadlem na inny pomysl z ustawieniem bo po odlaczeniu zasilania zegar ustawia sie na godz 1 00 i juz jest wszystko ok .Ale moze ktos wie czy o co w tym wszystkim chodzi Pozdrawiam
Matejko - 14-12-2006, 16:29
a probowales przelaczac na wlaczonym zaplonie ??
Anonymous - 18-12-2006, 11:14
Tak ale to nic nie daje moze ta plytka jest jakas do du.... ale po wyciagnieciu jej wyglada na nieuszkodzona Pozdro
[ Dodano: 19-12-2006, 18:52 ]
Udalo mi sie naprawic zegarek oczywiscie przez przypadek podczas rozbierania panela srodkowego okazalo sie ze jakis poprzedni wlasciciel namotal troche z kablami.Okazalo sie ze da sie go przestawic przyciskami ale po wcisnieciu zapalniczki troche dziwne ale wazne ze juz dziala
Anonymous - 22-12-2006, 22:34
Witam! Co by nie zakładać nowego tematu spytam tutaj Czy zegarek ma pod¶wietlenie?
Anonymous - 22-12-2006, 22:46
ma
Anonymous - 23-12-2006, 02:25
ma ale u mnie brak u kumpla tez;Pjeszcze do tego ostanio przestal mi pokazywac cale cyfry:(
Anonymous - 23-12-2006, 03:29
Co do pod¶wietlenia to pewnie poprostu przepaliła się żaróweczka bo powinien pod¶wietać.
Wła¶nie u kolegi w Cari też się przepalila i dodatkowo parę innych więc panel do ¶ci±gnięcia
Anonymous - 24-12-2006, 09:48
a maj± koledzy jakiego¶ manuala co mam rozkręcić żeby się dostać do tej żaróweczki? próbowałem podważać zegarek ale jako¶ nie chciał wyj¶ć
Matejko - 24-12-2006, 11:37
fino - nie to zebym straszyl ale przy wiekszej ilosci postow bys mial ostrzezenie - a tak to wejdz w dzial Carisma - FAQ a temat o rozbiorce konsoli jest chyba nawet przyklejony a jakcos to gorne menu i funkcja szukaj
Anonymous - 24-12-2006, 13:47
u mnie radio automatyczne po jakim¶ czasie ustawia zegar i z tego sie ciesze. A co do pod¶wiatlania to walcze z podswiatlaniem żarówki pod halogenami do tyłu i co zrobie to mi cos nie łaczy i narazie jest z 5:0 dla żarówki )
Anonymous - 24-12-2006, 14:06
Matejko napisał/a: | fino - nie to zebym straszyl ale przy wiekszej ilosci postow bys mial ostrzezenie - a tak to wejdz w dzial Carisma - FAQ a temat o rozbiorce konsoli jest chyba nawet przyklejony a jakcos to gorne menu i funkcja szukaj |
znalazłem nie strasz nie musisz, ¦więta s±
|
|
|