To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - jaki odtwarzacz??

major - 17-12-2006, 19:08
Temat postu: jaki odtwarzacz??
witam
Zwracam się do Was jako expertów i znawców w temacie car audio. Mam radyjko BLAUPUNKT DENVER jednak chce je zmienić bo strasznie przerywa na dziurach. Moje pytanko dotyczy jaki odtwarzacz byście mi polecali ( bez mp3) jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku, no i żeby ładnie czysto grał. a no i cena tak do 450 max:)

Anonymous - 17-12-2006, 20:00

major napisał/a:
jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku

Musisz sie przygotować na to, ze odtwarzacze mimo kuszących napisów dysponują niewielką mocą, a co najważniejsze kiedy chcesz posłuchać głośniej to....bedzie głośniej, ale o czystosci dzwięku zapomnij, bo w grę wchodzą już zniekształcenia. W tej cenie szukałbym Alpine np 7876rb, mocny wzmacniacz jak na samą jednostkę i bardzo przyjemne brzmienie, naturalne co najważniejsze.

pozdrawiam,
Kuba

major - 18-12-2006, 15:47

a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda??
Anonymous - 18-12-2006, 16:14

major napisał/a:
a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda??

Co do wyglądu to każdemu się podoba coś innego, grać to napewno nie gra dobrze.....generalnie JVC to mało trafny wybór ( chyba tylko sh99 nie kuło w uszy) ale w tej kwocie, bez Mp3 jak zaznaczyłeś, są dużo lepsze odtwarzacze...

Anonymous - 19-12-2006, 09:56

W podanej przez Ciebie kwocie zmieścisz się z kupnem nowego Clariona. Ponadto wybrane modele - BD269RMP, DXZ468RMP i DXZ668RMP objęte są ubezpieczeniem - oferowane są z gwarancją odzyskania w razie kradzieży. Może warto pójść w tym kierunku??