To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Luźna gadka o sponsorach

mkm - 10-06-2012, 22:08

Olek napisał/a:
A tak serio to mogę zorganizować rozmowę z przedstawicielstwem Bridgestone Stargard.
Raczej by się zaangażowali, w końcu to Japończycy są ok:lol:

Pięknie... A jak były apele o pomoc w znalezieniu sponsorów na tegoroczny X Zlot w Warzkowiźnie to była cisza...

Olek - 10-06-2012, 22:35

mkm napisał/a:
Olek napisał/a:
A tak serio to mogę zorganizować rozmowę z przedstawicielstwem Bridgestone Stargard.
Raczej by się zaangażowali, w końcu to Japończycy są ok:lol:

Pięknie... A jak były apele o pomoc w znalezieniu sponsorów na tegoroczny X Zlot w Warzkowiźnie to była cisza...

Na zachodniopomorskim żadnego apelu nie było, na zlot nie jedziemy w tym roku, więc nie śledzę tematu. Trzeba było podać temat, to załatwiłbym spotkanie, ktoś z organizatorów by przyjechał i porozmawiał.
A po za tym, dlaczego Bridgestone Stargard (konkretnie ta fabryka) miałby sponsorować zlot w okolicach Łodzi, skoro bliżej jest fabryka w Poznaniu chociażby? Oni sponsorują raczej lokalne imprezy, przynajmniej do tej pory tak było. Napisałem o tym, ponieważ tam pracuję i będę mógł spróbować coś zorganizować?

mkm - 10-06-2012, 22:39

Nikt Wam nie wspominał o Zlocie i przygotowaniach do niego :?:
Olek - 10-06-2012, 22:46

O zlocie, że będzie, to wiedzieliśmy, jak wszyscy. O przygotowaniach było tyle, co info z prośbą o wymyślenie konkurencji na zlot. Jak wyżej, nie jedziemy, więc nie mamy potrzeby być na bieżąco z tematem.
Jedyne info o szukaniu sponsorów zobaczyłem teraz, w temacie Zlot 2012 - Organizacja.
A tak z drugiej strony, to czy któremuś z organizatorów chciałoby się przyjechać na rozmowę z prezesem BSST?

mkm - 10-06-2012, 22:49

Olek, luz - wszystko jasne.
Pewnie ktoś by się pofatygował jak gra byłaby warta świeczki :wink:
Miej juz na uwadze przyszły rok :twisted: (mam nadzieje, że przyjedziecie) sponsoring tez będzie potrzebny :wink:

Olek - 10-06-2012, 22:52

Swoją drogą, jeśli potrzebni są sponsorzy, to przydałoby się podklejone info na forach regionalnych, a wtedy pewnie by się coś załatwiło :)
mkm - 10-06-2012, 23:05

Wydzieliłem, żeby tamtego tematu nie zaśmiecić.
Wydawało mi się, że apel o sponsoring był dobrze nagłośniony - najwyraźniej nie :wink:

Olek - 10-06-2012, 23:07

Dobrze pomyślane.
Może i nagłośniony, ale nie u nas jak widać ;)

JacekeR - 11-06-2012, 07:52

Było minęło. Mniemam że ten co nie jeździ (lub nie jedzie) na ogólnopolski zlot nie śledzi tematu organizacji zlotu. Wszyscy uczymy się na błędach. Na pewno na drugi raz będzie to lepiej rozpropagowane. My ze swej strony będziemy wdzięczni za wszelkie cenne informacje pozwalające zorganizować taki zlot na naszym terenie. Pozdrawiam.
jAZZMAN - 15-06-2012, 10:39

JacekeR napisał/a:
My ze swej strony będziemy wdzięczni za wszelkie cenne informacje pozwalające zorganizować taki zlot na naszym terenie

Jest nad Zalewem Szczecińskim bardzo fajna miejscowość - Trzebież. 30 km od Szczecina na NW.

Więcej: http://trzebiez.pl/trzebiez.html

W tejże miejscowości jest przy plaży OSIR (Ośrodek Sportu i Rekeaacji).

Z gróbsza:
bazę noclegową centrum:
zakwaterowanie 105 osób
pokoje 1, 3, 5-osobowe
3 budynki murowane z możliwością zakwaterowania 30 osób (pokoje z pełnym węzłem sanitarnym) apartamenty z aneksem kuchennym, kominkiem

bazę gastronomiczną centrum:
kuchnia,
stołówka dla 90 osób,
miejsce do grilla,
miejsce na ognisko.

Więcej tu: http://www.osir.police.pl/gce/oferta.html

Olek - 15-06-2012, 10:42

jAZZMAN napisał/a:
Wt
JacekeR napisał/a:
My ze swej strony będziemy wdzięczni za wszelkie cenne informacje pozwalające zorganizować taki zlot na naszym terenie

Jest nad Zalewem Szczecińskim bardzo fajna miejscowość - Trzebież. 30 km od Szczecina na NW. W tejże miejscowości jest przy plaży OSIR (Ośrodek Sportu i Rekeaacji).

Z gróbsza:
bazę noclegową centrum:
zakwaterowanie 105 osób
pokoje 1, 3, 5-osobowe
3 budynki murowane z możliwością zakwaterowania 30 osób (pokoje z pełnym węzłem sanitarnym) apartamenty z aneksem kuchennym, kominkiem

bazę gastronomiczną centrum:
kuchnia,
stołówka dla 90 osób,
miejsce do grilla,
miejsce na ognisko.

Więcej tu: http://www.osir.police.pl/gce/oferta.html

Potrzebny jest ośrodek na 500 osób :)
Temat o planach zlotowych jest osobno :)

jAZZMAN - 15-06-2012, 10:48

Oki :) zerknę :)

Ale pole namiotowe też by się znalazło :)

JacekeR - 15-06-2012, 18:42

jAZZMAN napisał/a:
Oki zerknę

Ale pole namiotowe też by się znalazło

jAZZMAN ludzie którzy tam jadą , jadą z małymi dziećmi nie po to by spać w namiocie.

jAZZMAN - 16-06-2012, 08:41

Mnie ojciec od małego zabierał pod namioty na łono natury. Ale rozumiem, że bezpieczniej zabrać dziecko do centrum handlowego gdzie tysiace osób kaszle i pierdzi.

A tak poważnie to, nie pomyślałem o tym ponieważ uwielbiam wypady pod namioty. Słuszna Twoja uwaga JacekeR