Zachodniopomorskie - ale urwalem-czyli gdzie znajde gniazdo swiatel pozycyjnych..
phot - 18-06-2012, 09:40 Temat postu: ale urwalem-czyli gdzie znajde gniazdo swiatel pozycyjnych.. Witajcie.
Przegladalem sobie przed przegladem zarowki - doszedlem do pozycyjnych i brakuje mi jednego wtyku zarowki - sa kabelki jest kostka do ktorej wchodzi wtyk a reszty nie ma... Przeglad w czwartek - gdyby ktos cos mial/wiedzial/slyszal to dajcie znac.
Przy okazji pytanie - myslicie ze wystarczy to gniazdo wetknac w kostke i bedzie banglac?;)
W sumie troche chaotyczny ten moj post ale mam nadzieje ze bedziecie wiedzieli o co chodzi.
PozdRoz
stary alfer - 18-06-2012, 10:09
phot napisał/a: | Przeglad w czwartek - gdyby ktos cos mial/wiedzial/slyszal to dajcie znac. |
http://maps.google.pl/map...,172.59,,0,6.69
phot - 18-06-2012, 16:40
Dzieki bardzo! Mam jeszcze namiar obok na Bialostocka wiec jest szansa ze sie trafi (bede sie musial urwac z pracy zeby zdarzyc kiedy maja otwarte). To jeszcze tylko jedno: wiecie moze kto mi to zrobi na szybko?
PozdRoz
[ Dodano: 21-06-2012, 10:00 ]
Dzieki super pomoglo znalazlem zamonotwalem i dziala;) Gdzie sie klika "Pomogl"?:)
|
|
|