To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rossoszyca + region Ziemia łódzka ;)

Chooper - 21-09-2005, 23:43
Temat postu: Rossoszyca + region Ziemia łódzka ;)
propozycja jest taka, aby sie niebawem zjechać do Rossoszycy i pogaworzyć o tym i o owym :P

Zapraszam do wypowiedzi i wyrażania opiniii chętnych i zainteresowanych :D

Ponadto jest jeszcze sprawa zrobienia jakiejś większej beki wspólnie w granicach administarcyjnych Łodzi, bo dawno razem nie pilismy :D :mrgreen: (auta obowiązkowo zostają w domach)

piwkotom - 22-09-2005, 02:06

ja sie zasadniczo i obowiazkowo (chyba ze bedzie sila wyzsza w postaci malzonki) i na jedno i na drugie :D jak juz wspomnialem na MKP. Z terminami to chyba damy sobie rade :P
Matejko - 22-09-2005, 09:17

dla mnie poki co odpada ten weekend, oraz 2.X :) ale zreszta czy to musi byc niedziela??
Anonymous - 22-09-2005, 22:15

...jestem za!
Jako newbee mam sporo pytań do Szanownych Forumowiczów :D

piwkotom - 22-09-2005, 22:26

jak milo ;)
adajko, musimy tylko tak wycelowac z terminem coby i Matejko byl i Chopper, bo Adaś (Young, bez ktorego zreszta sobie tego nie wyobrazam) i ja to jestesmy raczej od picia a nie od doradzania :lol: a tamci dwaj ;) to sa szpece :D

Anonymous - 22-09-2005, 23:08

Mi to pasuje. Byle był termin odpowiedni.
Chooper - 22-09-2005, 23:10

szpece od rozbrajania ruskiej bomby...hehehe, mi nawet z naprawy czajnika elektrycznego części zostało :P

Ja zastrzegam niestety, że do 2.X czasu nie znajdę, ale od 3.X możemy np w piątek po południu wyskoczyć...

Anonymous - 22-09-2005, 23:42

mi to rybka... raczej kazdy weekend mi pasuje, blisko mam wiec chetnei wpadne zobaczyc co sie dzieje na rosso.... i skopwac Wam tylko na 1/4 mili.... hehe ;)
Anonymous - 23-09-2005, 02:14

Dobre! ja jestem chętny!

Od niedawna na forum jestem ale chętnie poznam ekipe, widziałem już kilka fotek z imprez i BARDZO chętnie wezme w tym udział :twisted:

Tylko nie w weekend, a jesli wszyscy by chcieli weekend to moze chociaz niedziela, bo mi sie tak trafiło że do szkoły w weekend chodze :(

Chooper - 23-09-2005, 07:49

ChiKenn napisał/a:
mi to rybka... raczej kazdy weekend mi pasuje, blisko mam wiec chetnei wpadne zobaczyc co sie dzieje na rosso.... i skopwac Wam tylko na 1/4 mili.... hehe ;)

grypsujesz ?? :mrgreen:

Matejko - 23-09-2005, 08:12

Chooper napisał/a:
ChiKenn napisał/a:

grypsujesz ?? :mrgreen:

chikenn sie na tym zna, od dawna nie popsul zadnej gry :mrgreen: ,
ty tomek nie badz taki pewny bo jak zaloze standardowe kola to dostaniesz po tylku od 1.6 8) :mrgreen: ,
a jak nie od 1.6 to honoru carism dopilnuje 1.8 z lodzi :mrgreen:

Chooper - 23-09-2005, 08:15

nawet na jadąc na herbacie zamiast na PB 95 :mrgreen: :D
Anonymous - 23-09-2005, 21:31

z 1.8 ciezko jest ale jak se kiedys nitro zaloze to zobaczycie :P a co do tego czy weekend to obawiam sie ze wiekszosci raczej pasuje weekend... moze byc niedziela, najlepiej jakos kolo 15-16-tej :)
piwkotom - 23-09-2005, 22:01

ChiKenn napisał/a:
z 1.8 ciezko jest ale jak se kiedys nitro zaloze to zobaczycie :P a co do tego czy weekend to obawiam sie ze wiekszosci raczej pasuje weekend... moze byc niedziela, najlepiej jakos kolo 15-16-tej :)

tja.... ;) dlatego nie kupilem GS-a ;) tylko Cari, ale czekam na swojego GSX-a :D
moze wstepnie ze wzgledu na Mateusza i Davida, tak jakos w niedziele ze wzgledu na Chikenna i Memphisa :D
i ze wzgledu na siebie bo taki termin bede chyba umial wytargowac z malzonka to bym proponowal tak jakos moze 09.10 ;)
co Wy na to?

Chooper - 23-09-2005, 23:30

ja na nitro mam alternatywe :mrgreen: PB 98 V-Power :mrgreen:
NX dopiero na określ;onym biegu i na określonych obrotach spełnia rolę, a na paliwku kopa ma się od samego początku :D

Termin mi pasuje, z resztą ja tam jestem ugodowy i zawsze sie dogadam