To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Podswietlanie przyciskow..

Anonymous - 20-12-2006, 00:33
Temat postu: Podswietlanie przyciskow..
Nie mam podswietlenia przycisow na srodkowej desce tj podgrzewanie szyby/lustarek,klimatyzacji(manualnej) a nawet swiatla awaryjnego(po wlaczeniu pracuja ale tez nie mruga sam wlacznik) itd. Nie wiem czy zbiegiem okolicznosci nie swieca wszystkie(zbieznosc spalenia wszystkich diod podsietlania) czy moze one poprostu nie maja byc podsietlane i trzecia mozliwosc.....no wlasnie jaka?Czy one nie maja wspolnego zasilania?Bezpieczniki ok..
Anonymous - 20-12-2006, 17:59

Ja nie miałem pod¶wietlenia od dmuchawy, ogrzewania i popielniczki.Powód- przepalone żarówki.Nie wiem czy u ciebie s± takie same ale u mnie s± takie malęństwa po 0,70 zł za szt.Dobrze, że kupiłem więcej bo kiedy wstawiłem nowe kolejne dwie sie przepaliły :D
Sprawdz żarówki, nie ma dużo roboty.

Anonymous - 20-12-2006, 21:33

bylo troche na ten temat. podswietlenie jest - malutkie zarowki "z w±sami", niestety w tych kostkach bardzo lubia sie spalac!! wyjscia sa dwa: zalozyc diody (mam czerwon± we wlaczniku od awaryjnych), w pozostale dać pomaranczowe i ju!! wyjscie drugie - zrobic otworki czy cos podobnego w kostkach pod zarowkami zeby bylo jakies chlodzenie zarowek (wyglada na to ze przepalaja sie od przegrzania). zrobilem tak we wlaczniku od podgrzewania szyb gdyz inaczej przepalaly sie mniej wiecej co miesiac :? a teraz swieca jak ta lala!!
Anonymous - 22-12-2006, 13:13

Dziekuje za informacje,teraz potrzebuje troche motywacji aby to rozebrac(pewnie trzeba sciagnac boczek tunelu srodkowego)ale wiem przynajmiej ze powinny byc podswietlane.Teraz musze sie zastanowic czy az tak bardzo ich potrzebuje :mrgreen: pozrdrawiam i wesolych swiat.