To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Naklejki / koszulki regionalne na zlot ogólnopolski

Rebelias - 14-08-2012, 20:30
Temat postu: Naklejki / koszulki regionalne na zlot ogólnopolski
mkm na kiedy będą te naklejki zlotowe bo chciałbym je odebrać przed wyjazdem na urlop jeśli będzie taka możliwość..
mkm - 14-08-2012, 20:58

Rebelias, podjadę dopiero w czwartek rozeznać temat czy kwota nie zabije.
Tną z dnia na dzień, a czasem na miejscu, wiec mamy czas 8)

Jakby co będziesz kleił przed wyjazdem lub na miejscu pod bramą :wink:

Tomek - 14-08-2012, 21:24

mnie nie będzie kilka dni, nie wiem jak będzie z dostępem do neta
jakbyście ogarniali temat tych naklejków, to (o ile cena nie poraża) to ja biorę,

Jackall - 14-08-2012, 21:38

Ja też mimo, że nie jadę na zlot proszę o jedną sztukę ale w kolorze GOLD :mrgreen:
dawidoski13 - 14-08-2012, 23:06

Halo,halo to i ja poproszę :P
W sumie to nie widziałem ale piszę się w ciemno :!: :wink:

Jackall - 14-08-2012, 23:15

Dawid chodzi o coś takiego
wojzi - 15-08-2012, 01:55

Tylko, że z logiem MitsuManiaków. mkm zapodał pomysł.

A tak w sumie mi strzeliło do główy, ktoś się orientuje ile by wyszło jakby takie koszulki zrobić? Tylko, że zamiast może tego wzoru z naklejki herb małopolski: http://pl.wikipedia.org/w...=20111015111250 co by też ludzie spoza Kraka, a z Małopolski mogli się identyfikować.

Wiem, że czasu mało, ale może ktoś się orientuje ile takie coś by wyszło.

mkm - 15-08-2012, 02:25

wojzi napisał/a:
Tylko, że z logiem MitsuManiaków. mkm zapodał pomysł.

Nie z logiem tylko napisem. mam koncepcję, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Jak ktoś ma jakiś pomysł na naklejke to niech pisze (tu lub na pw).
Ja myślałem, żeby machnąć typowo jednorazowe naklejki tylko na zlot :wink:
Ewentualnie jakąś mniejszą złotą dla Jackall-a zwanego Jackiem :mrgreen:
Ale tak jak pisałem info i temat w czwartek.

Co do Twojego pytania wojzi, o koszulki to koło 20zł-30zł, ale na ten zlot proponuje zakup zlotowej lub występ incognito :wink: .
Inne regiony chyba z pół roku kombinują nad swoimi wzorami, a my chcielibyśmy to zrobić w niecałe 2tyg… marne szanse... Tyle to się kolor wybiera :mrgreen:
Nigdy nie było zapotrzebowania na gadżety regionalne, więc ich nie ma.
Jak pojawia się zapotrzebowanie to można myśleć.
Dobre jakościowo koszulki bywają w atrakcyjnych cenach, miejsce gdzie trwale i dobrze wykonają haft lub nadruk też się znajdzie, ale proponowałbym na spokojnie z fajnym projektem itp.
W tym roku już czasu trochę mało :wink: .

wojzi - 15-08-2012, 02:33

mkm napisał/a:
Inne regiony chyba z pół roku kombinują nad swoimi wzorami, a my chcielibyśmy to zrobić w niecałe 2tyg… marne szanse... Tyle to się kolor wybiera :mrgreen:

Wiem, że obudziłem się trochę za późno, ale można by zrobić to tradycyjnie na czarnym tle, na środku z przodu ten herb małoposlki http://pl.wikipedia.org/w...20111015111250, tylko że zamiast tych listków czy co to ma ten orzeł na skrzydłach u góry, wstawić logo MM - w sumie kształtem nawet podbobne. A na plecach można by zrobić, napis MitsuManiaki Małopolska i jakby, ktoś chciał to nick z forum.

Choć zdaję sobie sprawę, że czasu mało.

No cóż, co się odwlecze to nie uciecze.

mkm - 23-08-2012, 14:06

Cena naklejki zależy naklejki zależy od tego co na niej chcemy i jak duża ma być.
Wstępnie policzyliśmy "godło" - tu myślę, że orzeł małopolski będzie lepszy niż pieczęć Krakowa. Jego koszt to około 4zł.
"Napis większy" - czyli "Mitsumaniaki" i "Napis mniejszy" - czyli "region małopolski" koszt około 10zł.
Wszystko na szerokości metra i wysokości 20cm.
Kolor dowolny.

Potrzebny jest ktoś kto zrobi projekt w Corelu.
Wersja programu dowolna do 9-tki.
Jak będzie gotowy projekt będzie można wycenić je dokładnie i ewentualnie zamawiać.

Da radę ktoś wykonać projekt?

Mr V - 27-08-2012, 01:13

mkm ja mogę zrobić taki projekt, tylko nie posiadam corela. W photoshopie też Wam to machne, tylko wtedy muszę znać dokładny rozmiar, bo grafiki rastrowej tak łatwo sie nie zeskaluje.
Tomek - 27-08-2012, 20:00

panowie co jest?
nie będzie naklejków??
chętnie bym pomógł, ale ja to antytalencie graficzne i software-owe również
mogę zrobić w paintshopie, albo w paintcadzie

mkm, odpowiedz na pytanie Mr V,
zdążymy w ogóle??

mkm - 27-08-2012, 23:14

Ma być Corel.
Nie wiem czy nie zamówić po prostu zwykłego napisu bez niczego (w sensie herbów), albo olać naklejki :roll:

wojzi - 28-08-2012, 00:03

A jak by nie przerabiać herbu, tylko zostawić jaki jest i dotego napis Mitsumaniaki?

Wtedy też by potrzebowali Corela?

mkm - 28-08-2012, 14:07

Głównie właśnie chodziło o ten herb - bez znazenia czy w oryginale czy z przeróbką.