To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Zmieniłem

Anonymous - 23-12-2006, 08:35
Temat postu: Zmieniłem
Witam,
Właśnie dzisiaj dokonała się przemiana mojej misi ze świeczki w latarkę. Wymieniłem cały przód - żarówki oczywiście :mrgreen: i powiem wam że .... no właśnie nie wiem co mam powiedzieć. Na pewno dużo Wam powiem po powrocie po światach - tu dokładnie sprawdzę jakość żarówek i czy warto było.... :wink:

Poniżej linki do fotek które zrobiłem przed i po zmianie. na fotkach nie widać dokładnie tego co ja widziałem naocznie ale jedno wam powiem na pierwszy rzut oka:
- gt 150 światło delikatnie wpadajace w odcień żółci, za to bardzo ostre i ....
- BV światło białe aż wpadające w delikatny błękit (bardzo delikatny).

stare żarównki - światła krótkie

stare żarówki - światła długie

a tu już po zmianie :

nowe żarówki GT 150

i połączenie GT 150 z BV

Za kilka dni powiem Wam czy naprawdę było warto robić sobie taki prezent :lol:

Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnych i rodzinnych Świąt BożegoNarodzenia

Anonymous - 23-12-2006, 10:47

może trzeba było zrobić zdjęcia jak oświetla drogę z wnętrza pojazdu, albo na ścianę jak daje. bo tak niewiele widać... :mrgreen:
BUBU - 23-12-2006, 20:13

Nachbar napisał/a:
Witam,
Właśnie dzisiaj dokonała się przemiana mojej misi ze świeczki w latarkę. Wymieniłem cały przód - żarówki oczywiście :mrgreen: i powiem wam że .... no właśnie nie wiem co mam powiedzieć. Na pewno dużo Wam powiem po powrocie po światach - tu dokładnie sprawdzę jakość żarówek i czy warto było.... :wink:

Następny który się przekonał do dobrych żarówek(pytanko czy dobrze światełka ustawione co byś innych nie oślepiał) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: