Chcę Kupić Pajero - Pajero Sport 3.0 V6 lpg
Sxizo - 20-09-2012, 11:03 Temat postu: Pajero Sport 3.0 V6 lpg Witam, co sądzicie o tym modelu : http://otomoto.pl/mitsubi...-C25751168.html ?
Mam okazję go kupić, jednak nie znam się na Pajero Sport. Na co głównie zwrócić uwagę?
A może już go ktoś oglądał? Jeśli widać,że jest coś nie tak po zdjęciach - też chętnie się dowiem.
Eskapada - 21-09-2012, 08:42 Temat postu: Re: Pajero Sport 3.0 V6 lpg
Sxizo napisał/a: |
Na co głównie zwrócić uwagę?
. |
Na rdzę, potem na korozje a potem sprawdź to jeszcze dwa razy. Innych przypadłości, standardowych bolączek, które zawsze wszystkim się przytrafiają to auto nie ma. Sprawdź luzy w układzie kierowniczym, zawieszenia, gumy na stabilizatorach, luzy na krzyżykach na wale, wycieki oleju, stan filtra powietrza - pewnie będzie brudny, wiec powiedz panu że o auto nikt nie dbał i tyle za niego nie zapłacisz
Bushey - 21-09-2012, 23:12
Zainteresuj się dlaczego to auto jest w manualu co jest bardzo rzadkim wypadkiem oraz jaka instalacja lpg jest założona. Cena jest tragicznie za wysoka jak za ten model z tego roku - jednak ludziska sprowadzając to zapewne z Stanów/Japonii przez Niemcy chcą na takim padalcu zarobić. Zobacz jeszcze licznikem Geigera czy przypadkiem to nie z tych wynalazków popromiennych z Japonii. Przynajmniej u nas pełno tego zwieźli i była afera.
Na końcu odpuść sobie tego przeszczepa i kup coś tańszego - starszego np. takie jak mój.
zbyszekm2 - 24-09-2012, 15:30
najczęściej były w manualu.
Szyszkowa - 28-09-2012, 08:00
Bushey napisał/a: | Zainteresuj się dlaczego to auto jest w manualu |
Jakiej odpowiedzi ma oczekiwać ? Bo taka kompletacja wyszła z fabryki ?
|
|
|