Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Praca dla żony :)
ig_or - 26-09-2012, 21:44 Temat postu: Praca dla żony :) Witam,
Jako że moja żona (lat 33 ) słabo radzi sobie z poszukiwaniem pracy postanowiłem jej trochę pomóc i popytać w środowiskach mi znanych. Dlatego też piszę tutaj na forum.
Problem małżonki polega na tym że jest osobą wykształconą:
- inżynier z Rachunkowości i Finansów
- magister z Zarządzania Przedsiębiorstwem
ale kompletnie brak jej doświadczenia w pracy....no prawie. Zanim urodziła pierwsze dziecko pracowała w ośrodku zdrowia jako pomoc stomatologiczna będąc na działalności gospodarczej. Potem było pierwsze dziecko i siedzenie w domu, a potem drugie dziecko i znowu siedzenie w domu. Przez ostatni rok żona pracowała za psie pieniądze jako pomoc nauczycielki w przedszkolu. Wraz z rozpoczęciem wakacji jednak kontrakt się skończył i znowu jest na lodzie. Teraz oba maluchy chodza już do przedszkola więc żona potrzebuje czegoś na stałe. Cały czas wysyła swoje aplikacje w odpowiedzi na różne ogłoszenia pracy, ale niestety bez większego odzewu.
Jak widać sytuacja dość trudna i bez pomocy wśród znajomych raczej się nie obejdzie. Praca nie musi być super płatna. Na ten moment chodzi o "zachaczenie" się gdzieś nawet tymczasowo celem podreperowania wspólnego budżetu.
Jakby ktoś miał jakiś kontakt i mógłby pomóc to bardzo proszę o informacje na PW
Krzyzak - 26-09-2012, 22:28
Igor - niech prześle swoje cv do mnie. Na mitsubishifan małpa wp.pl
ig_or - 26-09-2012, 22:50
Dzięki. CV już poszło
Silverrr - 09-10-2012, 22:25
Krzyżak jaki dealer stołków Najpierw Olo wysyłał, teraz igor
Juiceman - 10-10-2012, 00:01
Silverrr napisał/a: | Krzyżak jaki dealer stołków Najpierw Olo wysyłał, teraz igor |
Nie kracz bo może i ja wyślę heehhe
Krzyzak - 10-10-2012, 08:21
Powiem tak - firma się rozwija (nie nie moja, ale współpracujemy) - miała 3 lata temu 200 osób, teraz ponad 1000 i potrzebują osoby do administracji czy hr.
Dlatego podrzucam CV - jak się odezwą, to fajnie, ale niestety niczego zapewnić nie mogę. Prezesa i vice znam osobiście, ale nie zamierzam tego wykorzystywać.
Silverrr - 14-10-2012, 09:25
Księgowość też mile widziana?:P Bo mam koleżankę po ZSAE, która próbuje się czegoś złapać
Krzyzak - 14-10-2012, 13:35
dajesz
raddex - 03-12-2012, 23:35
Darku, czy CV żony, mojego dobrego kolegi to byś przyjął?
Dziewczyna jest dobra jeżeli chodzi o marketing, produkty leasingowe, zarządzanie itp.
Niestety zatrudniła się w AG, a wszyscy wiemy co później się stało.
Teraz jest bez pracy. Każda szansa poszukiwania pracy jest dla niej bardzo ważna.
|
|
|