To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Kto posiada MITSUBISHI DIAMANTE I ??

ozi38 - 03-11-2012, 22:03
Temat postu: Kto posiada MITSUBISHI DIAMANTE I ??
Witam Wszystkich..
Chciałbym się dowiedzieć ile osób w Polsce posiada Mitsubishi Diamante I ? Pewnie za dużo ich nie ma ponieważ to były samochody przeznaczone na rynek USA..

Pozdrawiam:)

lukasz12 - 04-11-2012, 06:39

Z osób tutaj aktywnych to Virman. Inni posiadacze albo nie zaglądają albo słuch po nich zaginął ;)
angelos - 04-11-2012, 11:14

lukasz12 napisał/a:
Z osób tutaj aktywnych to Virman. Inni posiadacze albo nie zaglądają albo słuch po nich zaginął ;)

i trochę mniej aktywny krzysiek65 ma wagona

VirMan - 04-11-2012, 16:57

chyba już nie ma z tego co wiem.. miałem ochotę być dodatkowo posiadaczem czarnego z lublina ,ale kasa nie weszła na czas. :/
kisian - 06-01-2013, 18:57

Tu kolejne Diamenty http://moto.allegro.pl/mi...2924058766.html
VirMan - 06-01-2013, 19:18

zalicytowany i umówiony na środę ;) uszkodzona uszczelka pod głowicą - ale to spokojnie do zrobienia - zobaczymy w jakim stanie. - być może będą dwa , albo jeden piękny :)
zbyszek05 - 06-01-2013, 20:06

Ładny ... co prawda kolor zielony ale widać że optycznie zadbany z zewnątrz i wewnątrz . Lampy kombinowane więc - do wymiany / soczewka w zwykłym reflektorze / - sam mam ochotę na drugi ale to chyba tylko z sentymentu do sigmy ...w sumie to moze by sprzedac sigmę i kupić diamante ? Linia karoseri bardziej mi się podoba tylko czy udało by się znależć 24V sprawne ?

bartek jak obejrzysz auto w tygodniu to opisz co i jak jest tam z tym chłodzeniem i silnikiem /podobno uszczelka / no i jaki silnik 12v czy 24 v bo pani nie nie wie . Ogólnie samochód wart pieniązków / 5 tys. zł /

VirMan - 06-01-2013, 22:42

jakiś dwóch gości ma umówionych we wtorek ja się umówiłem na środę na miejscu - jak tamci się nie zdecydują to wezmę - no cóż - pierwszy nie byłem :/
GóR3K - 06-01-2013, 23:37

VirMan napisał/a:
jakiś dwóch gości ma umówionych we wtorek ja się umówiłem na środę na miejscu - jak tamci się nie zdecydują to wezmę - no cóż - pierwszy nie byłem :/

Ja jestem z tą miłą Panią umówiony na wtorek na 9 rano i ma być drugi gość i mamy sie licytować na miejscu ale to zobaczymy jak będzie .

VirMan - 07-01-2013, 01:13

Heh - no to wiem jaka konkurencja ;) (przynajmniej Radom) - a tak poważnie to jeśli się nie zdecydujesz - to w razie możliwości porób zdjęcia - dla mnie to okazja na (jeśli zdrowa) blacharkę nieobitą i działający reflektor i może całkiem znośną tapicerkę - chyba że taki miodek że moje bebeszki tam pójdą - ale chyba wtedy kupicie ;) Odwdzięczę się w razie co za zdjęcia i relację z oglądania :) Jak mówiłem - nie chcę się wam wtryniać chłopaki - pierwsi byliście - więc poczekam do środy.
lukasz12 - 08-01-2013, 17:36

Jak się już tak fatygujecie to weźcie VIN tego samochodu, będzie można sprawdzić jaka to jest dokładnie wersja...bo nie wiem czy wszyscy zainteresowani mają świadomość :-)
VirMan - 08-01-2013, 18:07

to wersja 12v z welurkiem i dwoma poducjhami i tempomatem - bida ale ładnie utrzymana
lukasz12 - 08-01-2013, 18:08

VirMan napisał/a:
to wersja 12v z welurkiem i dwoma poducjhami i tempomatem - bida ale ładnie utrzymana

Ja to wiem że bida, tylko czy ma chociażby ABS, podstawowe wersje ES miały to w opcji niestety. To się da ustalić jak masz VIN czy to jest 12V "bida" czy 12V "lepsza" (taką jak Twoja)

VirMan - 09-01-2013, 12:21

GóR3K chyba nie ma czasu bo mi już nie odpisuje - czy jest ktoś kto odpłatnie mógłby mi obejrzeć to autko ?
zbyszek05 - 09-01-2013, 16:16

Popytaj tych z Warszawy ...mają najblizej . W sumie sam mógłbym podskoczyć ale nieczasowy zabardzo jestem ...na 300 km