Carisma - Techniczne - Mitsubishi Carisma 1.9did
Daraz2 - 16-11-2012, 18:56 Temat postu: Mitsubishi Carisma 1.9did Witam, potrzebuje schemat, zdjęcia albo jakis opis jak tam dojść , pilne ! mam auto u mechanika i stwierdził ze to okropnie trudne, jakos w to nie wierze . Prosze o pomoc z góry dziękuje
drtymf - 17-11-2012, 10:10
Schematy w dziale download - w instrukcji serwisowej wszystko jest.
Z serwisówki do SS - jest prawie to samo - wynika że trzeba całą konsolę dolną zdjąć żeby dojść do nagrzewnicy, do wiatraka wystarczy tylko stronę pasażera, za to do filtra kabinowego dostęp jest łatwy wystarczy schowek zdjąć.
Daraz2 - 17-11-2012, 20:34
okazało sie ze moje auto nie posiada filtra kabinowego i w chwili naprawiłem jeszcze przełącznik światła przeciwmgłowego a może rzucicie jakieś pomysły na fajne modyfikacje mojego autka zawsze warto zapytać specjalistów tak pięknej marki jak Mitsubishi
Faraday - 19-11-2012, 10:38
Daraz2 napisał/a: | okazało sie ze moje auto nie posiada filtra kabinowego i w chwili naprawiłem jeszcze przełącznik światła przeciwmgłowego a może rzucicie jakieś pomysły na fajne modyfikacje mojego autka zawsze warto zapytać specjalistów tak pięknej marki jak Mitsubishi |
Możesz zamontować filtr kabinowy. Będzie czyściej we wnętrzu
Daraz2 - 19-11-2012, 18:22
myslalem o tym ale to na wiosne ale po wyczyszczeniu ukladu chlodzenia auto zaczeło grzać:) wiec nie potrzebna jest wymiana nagrzewnicy
|
|
|