To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - Mitsubishi Carisma 1.9did

Daraz2 - 16-11-2012, 18:56
Temat postu: Mitsubishi Carisma 1.9did
Witam, potrzebuje schemat, zdjęcia albo jakis opis jak tam dojść , pilne ! mam auto u mechanika i stwierdził ze to okropnie trudne, jakos w to nie wierze . Prosze o pomoc :) z góry dziękuje :)
drtymf - 17-11-2012, 10:10

Schematy w dziale download - w instrukcji serwisowej wszystko jest.

Z serwisówki do SS - jest prawie to samo - wynika że trzeba całą konsolę dolną zdjąć żeby dojść do nagrzewnicy, do wiatraka wystarczy tylko stronę pasażera, za to do filtra kabinowego dostęp jest łatwy wystarczy schowek zdjąć.

Daraz2 - 17-11-2012, 20:34

okazało sie ze moje auto nie posiada filtra kabinowego :) i w chwili naprawiłem jeszcze przełącznik światła przeciwmgłowego :) a może rzucicie jakieś pomysły na fajne modyfikacje mojego autka :) zawsze warto zapytać specjalistów tak pięknej marki jak Mitsubishi :)
Faraday - 19-11-2012, 10:38

Daraz2 napisał/a:
okazało sie ze moje auto nie posiada filtra kabinowego :) i w chwili naprawiłem jeszcze przełącznik światła przeciwmgłowego :) a może rzucicie jakieś pomysły na fajne modyfikacje mojego autka :) zawsze warto zapytać specjalistów tak pięknej marki jak Mitsubishi :)

Możesz zamontować filtr kabinowy. Będzie czyściej we wnętrzu :-)

Daraz2 - 19-11-2012, 18:22

myslalem o tym :) ale to na wiosne :) ale po wyczyszczeniu ukladu chlodzenia auto zaczeło grzać:) wiec nie potrzebna jest wymiana nagrzewnicy :P