MitsuManiaki.com - Zaproszenia
turek61 - 30-12-2006, 15:18 Temat postu: Zaproszenia Próbowałem wyszukac na forum ale nie znalazłem więc wykonałem sam:
Nie jest profesjonalna ale co tam
Myślę, że w niedługim czasie Nasza grupa z zachodniopomorskiego urośnie w siłę.
Noszę je przy sobie i jak spotykam jakiegoś miśka to wkładam za wycieraczkę.
Jezeli ktoś z Was znajdzie ją przy swoim to będzie wiedział kogo "zbesztać"
Cezar - 30-12-2006, 16:27
Widac, ze slabo szukales
Wzor wizytowek juz jest, calosc w TYM temacie
turek61 - 30-12-2006, 17:37
Qurde ....
Coś powiedzenie "szukajcie a znajdziecie" nie sprawdziło sie w moim przypadku.
Trudno. Zmienię...
Rafal_Szczecin - 30-12-2006, 17:38
hehe spoko
wizytoweczki mozesz nabyc droga pocztowa
ale i tak fajnie, ze sie zaangazowales
Anonymous - 30-12-2006, 19:34
Dla mnie może być i taka aby tylko miłośnicy miśków wiedzieli gdzie mogą się spiknąć
Anonymous - 30-12-2006, 20:59
Szczerze mowiac to Turka wizytowka podoba mi sie 100 razy bardziej, jeszcze tylko kilka drobnych poprawek i to rozumiem. Jak by Ci sie chcialo ja dopracowac do konca to wrzuc plik, bo taka to moge wlozyc ludziom za wycieraczke, ale ta zasadniczo-ogolna to gdybym znalazl u siebie to bym odrazu wyrzucil. Nie zawsze prostota jest najlepsza.
tomusn - 30-12-2006, 22:11
turek61 napisał/a: | Qurde ....
Coś powiedzenie "szukajcie a znajdziecie" nie sprawdziło sie w moim przypadku.
Trudno. Zmienię... |
a ja bym nie zmieniał
1. własna inicjatywa się liczy
2. fajnie ci wyszły
3. jak dużo nadrukowałeś to używaj
turek61 - 31-12-2006, 01:37
Skoro tak twierdzicie to dopracuję i się wtedy pochwalę.
Tylko żeby moderacja nie skarciła mnie za tę samowolę
raddex - 01-01-2007, 23:05
Pamiętajcie tylko, że na wykorzystanie dokładnie identycznego logo danej firmy, trzeba mieć zgodę tej firmy.
arekp - 02-01-2007, 08:37
Moim zdaniem wlasna inicjatywa sie nie liczy poniewaz to jest klubowe podworko a nie prywatne. Zostal ustalony wzor zaproszen, mozna je nabyc po cenie wykonania + przesylka i nalezy stosowac tylko jeden zatwierdzony wzor.
Dodatkowo zalaczony wzor wyglada strasznie amatorsko i nie powinien byc uzywany.
turek61 - 02-01-2007, 12:50
No to... "zabieram zabawki i idę do domu"
arekp - 02-01-2007, 14:28
turek61 napisał/a: | No to... "zabieram zabawki i idę do domu" |
Mam tylko nadzieje, ze nie urazilem Twoich uczuc bo to nie bylo moim zamiarem a teraz jak patrze na swoja odpowiedz to brzmi strasznie ostro
Anonymous - 02-01-2007, 14:43
A jak dla mnie taka własna inicjatywa jest jak najbardziej OK.
Przyjrzyjcie się wizytówce - ona nie reprezentuja nas jako klubu tylko konkretnego klubowicza (w tym przypadku turek61) który zaprasza na stronę MM.
Powinniśmy się tylko cieszyć, bo właśnie tacy ludzie z inicjatywą i zapałem tworzą klimat na tym forum
Rafal_Szczecin - 02-01-2007, 14:48
arekp napisał/a: | Moim zdaniem wlasna inicjatywa sie nie liczy |
"opinie/zdania sa jak dziury w ... - kazdy ma wlasna " - chyba to znamy
wg mnie nie powinno sie tak "katowac" Turka , chcial chlopak dobrze, sam wpadl na pomysl zeby zrobic cos, by bylo nas wiecej, zeby pozapraszac do klubu . jak sam napisal, szukal na forum oryginalu, ale nie znalazl .
zrobil cos sam, i chwala mu za to , ja bym tylko zamienil znaczek 3 diamentow z podpisem Mitsubishi Motors, na znaczek mitsumaniakow ( 3 diamenty a w nie "doklejony" napis " MitsuManiaki" ) (albo i zostawil tak jak jesT ) i normlanie rozdawal .
a co do wizytowek ,to nie jestem w 100% pewien ale chyba caly asortyment juz poszedl
arekp - 02-01-2007, 21:36
Wiec dlatego napisalem ,ze nie chcialem go urazic. Po prostu uwazam, ze przy tak duzym klubie nie powinno sie stosowac samowolki w przypadku reklamy. Takie rzeczy powinne byc organizowane wspolnie i realizowane globalnie a nie kazdy sobie. Od tego sa watki poswiecone naklejkom, logotypowi czy wizytowkom.
Ja jestem przeciwny i akurat w tym bardzo popieralem TOMMYego z MKP, tyle ze on popelnil blad polegajacy na probie wymuszenia monopolu na produkcje gadzetow - jego zona prowadzi agencje reklamowa wiec bylo to w jego interesie.
Jestem za opracowaniem globalnego wzoru i udostepnieniem zrodla do wlasnych wydrokow niz robienie gadzetow 'kazdy sobie'.
|
|
|