To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] PoMocy- 2000 r

marcin-falkowsk - 22-12-2012, 01:10
Temat postu: [Cari 1.8 GDI] PoMocy- 2000 r
Witam, mam oto taki problem posiadam moje cari od ponad miesiaca, przez miesiac od kupna jezdziła bez zarzutów ale za to teraz zaczeły sie problemy poczatkowo podczas jazdy na około 3 tys obr / 3 bieg obroty spadały samochod gasł i zaczynała migac CE i nie mozna było kontynuowac jazdy po odczekaniu chwili i uruchomieniu wszystko było ok. Błedów zadnych nie wykazało po podłaczeniu do kompa, a teraz jest taki problem ze nie moge odpalic samochodu poniewaz po przekreceniu zapłonu miga kontrolka CE. W warsztacie powiedziano mi ze zalewa mi swiece, po wymianie swiec przez niecały tydzien było w porzadku normalnie paliła i wszystko było dobrze, az problem sie pojawił znowu znowu zalane swiece i dodatkowo teraz przy odpaleniu samochodu obroty utrzymuja sie na 2 tys i ostro kopci po niecałej minucie uspakaja sie i jest przez jakis czas dobrze nastepnie brakuje jej jakby mocy. obroty wzrastaja na 2 tys i powtarza sie ostre kopcenie oraz zapala sie kontrolka CE. Pomozcie mi prosze jakie moga byc tego przyczyny
Bizi78 - 22-12-2012, 06:46

Polecam temat kabel + evoscan:
http://forum.mitsumaniaki...t=40568&start=0
bo tak to może być wróżenie z fusów :? .