To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Techniczne od 2006r - Konserwacja podwozia (warsztat Trójmiasto)

Waclaw Jarzabek - 07-01-2013, 19:32
Temat postu: Konserwacja podwozia (warsztat Trójmiasto)
Witam,

Nowe L 200 czeka na odbiór. Profilaktycznie chciałbym odrazu zabezpieczyc podwozie. Czy mozecie polecic jakis dobry warsztat w tej kwesti. (okolice Trójmiasta)

z góry dzieki i wszystkiego dobrego w nowym Roku

PiotrKw - 07-01-2013, 20:05

Również wszystkiego dobrego .
Hm... :wink: z poleceniem będzie gorzej , natomiast mogę przestrzec gdzie tego nie robić . Na pewno nie w ASO MM Gdynia !!!!
W piątek byłem u Zbyszka na podnośniku i miałem możliwość obejrzenia mojego podwozia po 14 miesiącach od wykonania konserwacji , w ramach "specjalnej akcji promocyjnej " konserwacji podwozia specjalnym środkiem o trwałości 10 lat . :mrgreen:
Jak tylko znajdę chwilę , podjadę razem z ich fakturą aby mogli sobie obejrzeć swoje "dzieło " po dziesięcio krotnie krótszym czasie . Zaznacza że nie poruszam się w "terenie" .

Waclaw Jarzabek - 07-01-2013, 22:23

Dzieki serdeczne. Robiłeś w Gdyni przeglądy gwarancyjne ?. Jak wyglada ASO Gdynia z tej strony ? Auto przyjeżdża zza zachodniej granicy i gdzieś musze robić przeglądy. Gdynia albo Gdańsk ?

pozdrowienia

PiotrKw - 08-01-2013, 12:53

Całe szczęście , ze nie musiałem jeździc na gwarancyjne :wink: , kupiłem używany juz po gwarancji . Byłem trzy razy dopóki nie "odkryłem" że należy jeżdzić do Zbyszka2m :D
Zaoszczędza to masę czasu pomimo odlegości 75 km. :wink:
Jak masz na gwarancji to możesz jeżdzić do Gdyni , w sumie to bez różnicy . Po gwarancji bym nie polecał .