To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Carisma 1.8 16v GLX Bobowa Małopolska

kamil88 - 08-01-2013, 10:03
Temat postu: Carisma 1.8 16v GLX Bobowa Małopolska
Witam.
Prosze forumowiczów o jakieś sugestie co do auta. A może ktoś widział ją na żywo.
Będe wdzięczny za pomoc :)

http://allegro.pl/mitsubi...2929780505.html

wojzi - 19-01-2013, 13:07

Może mi się zdaje, ale coś mi nie pasuje przednie nadkole od strony pasażera - inaczej załamuje się na nim odbicie niż na przednim nadkolu od strony kierowcy.

Ale niech się wypowie ktoś bardziej kompetentny

Xiah - 19-01-2013, 20:03

może i sie inaczej załamuje, ale wydaje mi sie ze to dobre auto za dobre pieniądze,wiadomo ze kazdy kiedys mial jakies mniejsze czy wieksze przygody, nawet jak byla malowana z tamtej strony to jest zrobione to wg mnie dobrze, wiadomo auto trzeba zobaczyc na zywo zeby ocenic wszystko dokładniej. Przebieg na 100% nie realny, 134tys przy wieku auta 17lat to troche mało:).....chociaz ja swoim robie jakies 8tys rocznie tylko, moze ktos tylko do koscioła jezdzil:P, przydałyby sie zdjecia silnika i ze srodka, fotkz foteli kierownicy i gałki biegów....można wtedy określic bliższy przebieg auta.
Mario - 19-01-2013, 23:05

Dokładnie jak wyżej napisano, najlepiej na żywo zobaczyć bo ciężko z tych zdjęć coś 'dojrzeć'...
Kolor czarny dość rzadko spotykany w carismach, ale będzie łatwo zobaczyć wszelkie różnice w odcieniach lakieru itp.
Napisz na regionalnym, może ktoś ma blisko i je obejrzy dla Ciebie.
pozdrawiam.

remi - 25-01-2013, 03:35

mnie jeszcze zastanawiają drzwi kierowcy, a dokładnie ostatnia fotka, sądzę, że może to być pasta nabłyszczająca, albo kiedyś drzwi przy otwieraniu ocierały o przedni błotnik i na rancie mają zdartą farbę.
Xiah - 25-01-2013, 12:58

trafna uwaga, zobacz w dodatku jak schodzi sie lewy słupek z lewym błotnikiem, również widoczne na ostatnim zdjęciu,