Carisma - Ogólne - Cari kolejny raz w TV.
mlun - 02-01-2007, 22:53 Temat postu: Cari kolejny raz w TV. Oglądaliście na TVN Turbo nowy odcinek Samochodu? Jako używany jest pokazana Cari z 2002r. Komentarz prowadzącego: Jeśli nie traficie na egzemplarz po wypadku to będziecie przez długi czas jeździć i lać beznyne tylko.
Rafal_Szczecin - 02-01-2007, 22:59
no tak a ten typek co jedzi tym autem to typowy obraz buraka, takie jest przynajmniej moje zdanie .
auto z rocznika 2002 on nazywa stare, mowi ze dostal od tatusia ( tez bym chcial dostac od tatusia auto z 2002 rocznika ) auto cale poobijane ( hmm jak by w wawie ciezko bylo znalezc cari zewnetrze nie obita ) , bo ta to z kazdej strony cos miala, do tego brak jednego kolpaku (kolpaka ? ) i przepalona tylnia zarowka, normlanie masakra, podobno rozerwany fotel - głe ? masakra poprostu, gosc mowi ze w miare ok , i ze chce zmienic na ......
LANCERA (pewno nowego i znow mu tatus kupi hehe )
no i tekst z TVN TURBO, ze czesci masakrycznie drogie, a zamienniki praktycznie nie dostepne, no sorry, jak to nie dostepne ?
i podsumowanie, wlasnie ze w miare dobry samochod i ze usterki sa raczej rzadkie .
wg mnie , cari wypadla w miare ok .
mlun - 02-01-2007, 23:11
Miałem własnie napisać jeszcze że 4 letnie auto uważa za stare.Mi się wydaje że on jest typem człowieka którego mało intersuje co się stanie z samochodem aby tylko jeździł,takie jest moje wrażenie.A jego sposób wymowy był dosyć lakoniczny
PS.Wszędzie gdzie jest coś o CAri jeszcze nigdy nie była z silnikiem GDI a szkoda bo jestem ciekawy co by o nim powiedzieli:P
Chooper - 03-01-2007, 05:08
mlun napisał/a: | Wszędzie gdzie jest coś o CAri jeszcze nigdy nie była z silnikiem GDI a szkoda bo jestem ciekawy co by o nim powiedzieli:P |
kiedyś zamieściłem tu przedruk takiego testu...morał:
Emeryt byłby zachwycony
Anonymous - 03-01-2007, 09:23
mlun napisał/a: | Oglądaliście na TVN Turbo nowy odcinek Samochodu? Jako używany jest pokazana Cari z 2002r. Komentarz prowadzącego: Jeśli nie traficie na egzemplarz po wypadku to będziecie przez długi czas jeździć i lać beznyne tylko. |
A kiedy był emitowany ten odcinek??? Może załapię się na powturkę.
mlun - 03-01-2007, 14:16
A cały tydzień teraz bedzie ten odcinek pewnie.Choper tak na boku wstyd się przyznać ale wiesz przez co światła nie działały? Okazało się że zarówki były kopnięte niby nie widać ze spalone ale jak sie nią potrząsneło to działała.Jaki wstyd jaki wstyd:P!
Robson86 - 03-01-2007, 18:31
W czwartek o 19:10 ma byc
....oj oporowo trzeba bedzie obejrzec...
ppozdroo
Anonymous - 06-01-2007, 19:44 Temat postu: Carisma w TVN TURBO Witam,
A może ktoś to nagrał...?
Rodzinka mi przekazała, że było coś o naszych miśkach w TV.
Niestety nie widziałem .
Jak ktoś nagrał to plizz udoistępnijcie...
Pozdrawiam
MaZaK
Juiceman - 11-01-2007, 07:14 Temat postu: Re: Carisma w TVN TURBO
mazak napisał/a: | Witam,
Niestety nie widziałem .
Pozdrawiam
MaZaK |
Dolaczam sie do prosby!
turek61 - 14-01-2007, 14:57 Temat postu: Re: Carisma w TVN TURBO
mazak napisał/a: | Witam,
Niestety nie widziałem .
Pozdrawiam
MaZaK |
Również dołączam sie do prośby !
|
|
|