To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Co sadzicie o tej ofercie ?

sheen1 - 21-01-2013, 10:55
Temat postu: Co sadzicie o tej ofercie ?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C26718950.html

z gory dziekuje.

RalfPi - 21-01-2013, 12:55
Temat postu: Re: Co sadzicie o tej ofercie ?
sheen1 napisał/a:
http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-instyle-navi-jedyny-taki-C26718950.html

z gory dziekuje.

Z pewnością zbyt tani jak na taką wersję i taki (teoretyczny przebieg).
Więc realny przebieg to jakieś 148, albo 200kkm. Albo samochodzik jest po dzwonie..
Sam miałem ostatnio maskę i zderzak wymieniany i teoretycznie można sprawdzić miernikiem grubości lakieru czy nie był trzaśnięty (przez porównanie z innymi elementami).
Pozdrowienia!

gzesiolek - 21-01-2013, 15:58

Przebieg podejrzany...
Ciezko uwierzyc i w przebieg 34tys w 3lata w DE, jak i 14tys w 1.5 roku w Polsce...

Co do ceny to rzeczywiście nieco niska... ale jeśli prawdziwy rok produkcji to 2007, to cena nie tak bardzo odbiega od rynkowej...

Generalnie warto obejrzec, pomierzyc lakier, przejechac sie... a noz prawdziwa okazja...

Trik - 21-01-2013, 17:37

gzesiolek napisał/a:
Ciezko uwierzyc i w przebieg 34tys w 3lata w DE, jak i 14tys w 1.5 roku w Polsce...

Bynajmniej.
2 lata temu przez Grafix przeszedł kupiony w Polsce Sedan z 2007 z przebiegiem 28kkm. Po śmierci właściciela autko stało prawie 1,5 roku w garażu zanim się spadkobiercy zdecydowali.
Jest pewnie szansa, że ten to egz. może być po KO :roll: ale sprawdzić można.

gzesiolek - 21-01-2013, 17:56

Trik,
to byl ten 1 przypadek na 100, czy nawet 1000, co i tak nie zmienia faktu, ze "ciezko uwierzyc" ze w tym wypadku tak jest...

"ciezko uwierzyc" != "niemozliwe"

sheen1 - 22-01-2013, 09:39

dzieki za pomoc.
roarflex - 22-01-2013, 11:21

Do tego zdjęcia zrobione wczesną jesienią, jeśli to okazja to pewnie by ktoś już łyknął.
Jak masz blisko to pojedz i zobacz, nawet po to aby mieć później porównanie.

DZIUBAS - 11-02-2013, 12:46

da sie go zagazować???
boski - 12-02-2013, 00:30

DZIUBAS, pewnie że się da. Ja jednak nie jestem zwolennikiem gazu. Tak talk wiem zostanę zniszczony że te wszystkie mega wypas nowoczesne instalacje są lepsze. Ja jednak wychodzę z założenia że skoro producenci nie robią to musi coś w tym być i na pewno nie chodzi o tantiemy z krajów arabskich:-) w końcu można by było też coś od Putina dostać a chyba nie dysponuje małym budżetem :-)
RalfPi - 13-02-2013, 06:57

boski napisał/a:
[Ja jednak wychodzę z założenia że skoro producenci nie robią to musi coś w tym być i na pewno nie chodzi o tantiemy z krajów arabskich:-)

To nie do końca jest argument - wiele samochodów wychodzi z instalacją już z fabryki, a część Lancerów jest przystosowanych do LPG..
A są też Tacy na Forum co już sporo km zjeździli na gazie(w wersjach "zwykłych" i jest dobrze:) (tzn. taniej, ale każdy robi po swojemu :) ).
A poza tym wszystko jest w wątku Lancer a LPG

fargo - 14-02-2013, 12:48

boski napisał/a:
Ja jednak wychodzę z założenia że skoro producenci nie robią to musi coś w tym być i na pewno nie chodzi o tantiemy z krajów arabskich:-) w końcu można by było też coś od Putina dostać a chyba nie dysponuje małym budżetem :-)

Też mi się tak wydaje, jakoś jeszcze nie znalazłem oferty na nowe auto na LPG z opcjonalnym zbiornikiem na benzynę :rolleyes:

hyziu - 14-02-2013, 14:19

Ale Rosja jest właśnie największym producentem ropy na świecie, więc jaki by miała w tym interes, żeby odchodzić od ropy.