Sigma/Diamante Ogólne - POSZUKUJĘ CZĘŚCI
rozekg - 29-03-2012, 22:16 Temat postu: POSZUKUJĘ CZĘŚCI Panowie poluje na to radyjko. Jakby ktos chcial sie pozbyc to jestem zainteresowany. Pozdro
Panowie w tym temacie proszę zamieszczać tylko posty o poszukiwaniach interesujących nas części.
Wszelkie odpowiedzi na ww posty (poszukiwania) proszę załatwiać przez PW.
Reszta postów będzie usuwana.
lukasz12 - 17-01-2013, 21:35 Temat postu: Poszukuję - zębatka paska rozrządu na wał - wersja do 92 Drodzy koledzy, ci znani i nieznani. Poszukuję zębatki od paska rozrządu na wał, do 24V przed liftowej czyli bez śmigła. Jeśli ktoś ma i odda w godziwych pieniądzach, chętnie zakupię nieuszkodzoną
Zdjęcie poglądowe o co mi chodzi:
GóR3K - 18-01-2013, 01:36 Temat postu: Re: Poszukuję - zębatka paska rozrządu na wał - wersja do 92
lukasz12 napisał/a: | Drodzy koledzy, ci znani i nieznani. Poszukuję zębatki od paska rozrządu na wał, do 24V przed liftowej czyli bez śmigła. Jeśli ktoś ma i odda w godziwych pieniądzach, chętnie zakupię nieuszkodzoną
Zdjęcie poglądowe o co mi chodzi:
Obrazek |
ja chyba będę miał bo do sigmy tej drugiej dostałem drugi engine , także jutro zerknę i dam Ci znać
lukasz12 - 18-01-2013, 07:12
Ok, dzięki, byłoby fajnie jeśli byśmy się mogli dogadać. Tylko sprawdź czy to jest wersja przedliftowa, najprościej zobaczyć czy po stronie rozrządu masz 2 wtyczki - jeśli tak to masz wersję poliftową która ma zebatkę ze śmigłem która zasadniczo nie do końca pasuje, choć można zrobić eksperyment.
lukasz12 - 19-01-2013, 17:20
Zębatka nadal poszukiwana, natomiast póki co zakładam starą, myślę że nie powinno wybuchnąć podczas jazdy.
mmatulek - 04-02-2013, 10:52 Temat postu: POSZUKUJĘ - lusterko wewnętrzne do kombi Jak w temacie. Moje brzęczy w związku z tym szukam innego w stanie idealnym.
pozdrawiam
mazda10000 - 05-02-2013, 00:06 Temat postu: Tylna lampa Potrzebuję tylnej lewej lampy do przedlifta sedana. Wiem że są na allegro, ale może ktoś z was ma i leży mu na półce. Pozdrawiam
lukasz12 - 05-02-2013, 14:46 Temat postu: POSZUKUJĘ CZĘŚCI Witam. Panowie - robi się trochę bałagan z tymi poszukiwaniami. Pozwoliłem sobie scalić wszystkie wątki od części w tym temacie
mmatulek - 06-02-2013, 05:40
dla mnie bomba
zbyszek05 - 26-02-2013, 12:57
Witam , poszukuję ładnego skórzanego fotela kierowcy w kolorze szarym oliwkowym ze sprawną elektryką i podgrzewaniem - mogę także nabyć fotel pasażera takze sprawny ewentualnie mogę dać swoje w rozliczeniu jezeli komuś są potrzebne części / silniczki ,mata itp . / lub jeżeli auto idzie do drugiego własciciela i ma być kompletne .
Sprawa jest jakby pilna i aktualna do kwietnia - maja . Potem prawdopodobnie zmuszony bedę obszyć sigmę na nowo skórą ,co nie powiem że jest złym rozwiązaniem .
mitsu_maniak - 27-05-2013, 12:19 Temat postu: amortyzatory tylne ECS Witam, poszukuję 2 tylnych sprawnych amortyzatorów ECS.
[ Dodano: 27-05-2013, 12:53 ]
Szukam też sprężyn tylnych od wersji bez ECS (i nie od kombi) oraz oryginalnej gałki lewarka skrzyni biegów.
A tak przy okazji chamstwa i arogancji dzwonie właśnie do gościa, AutoMotoDE, który wystawia na Allegro amortyzatory razem ze sprężynami, które mnie interesują a on mówi mi opryskliwie, żebym nie marnował jego czasu bo jak by chciał to by je wystawił osobno...
Lepiej się wystrzegać zakupów u tego typka.
wojtas - 08-06-2013, 09:00
Poszukuję tylnego amortyzatora ECS, mogą być dwa. Jeśli ktoś ma na zbyciu chętnie przygarnę.
Nieaktualne.
angelos - 19-06-2013, 06:57
Cześć, prawdopodbnie będe potrzebował silniczka krokowego do 24v, pasuje tez od 12v. Jeżeli macie to prosze o kontak.
angelos - 20-06-2013, 15:26
Poszukuję grilla przedlftowego
mmatulek - 29-06-2013, 19:50
Potrzebuję obudowy przednich słupków do kombi .
|
|
|