To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - Operatorzy komórkowi

cns80 - 08-02-2013, 13:48

koszmarek napisał/a:
rozłączała rozmowy w połowie, często ktoś odbierał i nie było nic słychać (też z innych sieci)... często też gubiła zasięg i dopiero po drugim resecie znajdywała zasięg...
Zamiana na Samsunga galaxy s3 :) po obmacaniu u kilku osób i zobaczymy co z tego będzie... (3 osoby z tych co mają te S3 obala te tezy, że padają po pół roku ;) )
Jeśli to Orange to zapomnij o tym że będzie lepiej. Taki już standard niezależnie od aparatu - rozmawiasz, obracasz się na pięcie o 180 stopni i... po połączeniu :)
JCH - 08-02-2013, 13:53

cns80 napisał/a:
Jeśli to Orange to zapomnij o tym że będzie lepiej
Serio :?:
Właśnie robię przenosiny do Orangutana bo mój operator ma mnie w :butthead:
koszmarek napisał/a:
Zamiana na Samsunga galaxy s3
Oj... na bogato widzę ;)
cns80 - 08-02-2013, 13:54

JCH napisał/a:
To zamienił stryjek ... Chociaż może w Bytomiu nie będzie problemu ze starymi BTSami i gęstą zabudową.
krzychu - 08-02-2013, 14:02

JCH napisał/a:

To jeszcze przetestuj Play, a potem szybko wracaj niech zgadnę do T-Mobile?

JCH - 08-02-2013, 15:25

krzychu napisał/a:
To jeszcze przetestuj Play
Akurat w ofercie która mnie interesuje znalazłem ukryte opłaty więc oferta nie jest już tak fajna. Orangutan daje lepszą.
T-Mobile :?: Pudło :)

Hubeeert - 08-02-2013, 15:26

Ja rozmyślam nad migracją do PLAY
JCH - 08-02-2013, 15:30

Hubeeert napisał/a:
Ja rozmyślam nad migracją do PLAY
Drugim powodem rezygnacji z Play był fakt, że nie chcę być "w sieci", którą reklamuje .... ten.... no..... I tu też musiałbym użyć słowa orangutan (nie obrażając orangutana oczywiście) ;)
koszmarek - 08-02-2013, 15:37

a tam na bogato.. od lat płacę podobny abonament i telefon najdrożej płaciłam 1,23 ;)

jestem w t-mobile, orange ma klientów w tyłku, nawet firmę która ma wszystkich swoich pracowników w tej sieci... już mnie tam od 4 lat nie ma i nie żałuję. Chciałam do play przejść, ale musiałabym czekać do września, a to za długo na żywotność tej motoroli...

mjsystem - 08-02-2013, 18:04

koszmarek napisał/a:

jestem w t-mobile, orange ma klientów w tyłku, nawet firmę która ma wszystkich swoich pracowników w tej sieci... już mnie tam od 4 lat nie ma i nie żałuję. Chciałam do play przejść, ale musiałabym czekać do września, a to za długo na żywotność tej motoroli..

Orange ma super oferty dla klientów biznesowych, dla indywidualnych już gorzej. Mało która firma przebije orange w abonamencie firmowym :wink:

JCH - 08-02-2013, 18:08

A tak teraz pomyślałem sobie czy tak jak jesteśmy jako Mitsumaniaki dla Inter Cars czy Orlen jednym klientem czy nie moglibyśmy wejść do jednej sieci komórkowej i tam dostać dobrą ofertę :?: :roll:
mjsystem - 08-02-2013, 18:25

Cytat:

A tak teraz pomyślałem sobie czy tak jak jesteśmy jako Mitsumaniaki dla Inter Cars czy Orlen jednym klientem czy nie moglibyśmy wejść do jednej sieci komórkowej i tam dostać dobrą ofertę

Jacku nie. Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy. :roll:

JCH - 08-02-2013, 18:39

mjsystem napisał/a:
Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy.
A może akurat Twój dostawca stałby się naszym klubowym operatorem :lol: 8)
Ale widzę inne problemy..... niestety :(

bastek - 08-02-2013, 20:02

"nikt" i "nigdy" się nie mówi
problem, jak ktoś podpisał własnie umowę i nie może zerwać...

Owczar - 08-02-2013, 21:02

Ale przecież Jacek nie napisał rzućmy wszyscy swoich operatorów i pójdźmy do jednej sieci. Bardziej chodzi o jakieś negocjacje i ewentualnie zniżkę dla klubu i rzecz jasna akcja dobrowolna...
mjsystem - 08-02-2013, 21:35

JCH napisał/a:
mjsystem napisał/a:
Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy.
A może akurat Twój dostawca stałby się naszym klubowym operatorem

Jacku, nie chodzi o konkretnego operatora, ale ogólnie dałem przykład na własnej osobie
bastek napisał/a:
"nikt" i "nigdy" się nie mówi
problem, jak ktoś podpisał własnie umowę i nie może zerwać...

Też da się obejść, konkurencja zapłaci karę itp...
Cytat:
Bardziej chodzi o jakieś negocjacje i ewentualnie zniżkę dla klubu i rzecz jasna akcja dobrowolna...

Musiałaby to być umowa korporacyjna. A to nie jest takie proste.