Komputery, RTV, AGD, Komorki - Operatorzy komórkowi
cns80 - 08-02-2013, 13:48
koszmarek napisał/a: | rozłączała rozmowy w połowie, często ktoś odbierał i nie było nic słychać (też z innych sieci)... często też gubiła zasięg i dopiero po drugim resecie znajdywała zasięg...
Zamiana na Samsunga galaxy s3 po obmacaniu u kilku osób i zobaczymy co z tego będzie... (3 osoby z tych co mają te S3 obala te tezy, że padają po pół roku ) | Jeśli to Orange to zapomnij o tym że będzie lepiej. Taki już standard niezależnie od aparatu - rozmawiasz, obracasz się na pięcie o 180 stopni i... po połączeniu
JCH - 08-02-2013, 13:53
cns80 napisał/a: | Jeśli to Orange to zapomnij o tym że będzie lepiej | Serio
Właśnie robię przenosiny do Orangutana bo mój operator ma mnie w koszmarek napisał/a: | Zamiana na Samsunga galaxy s3 | Oj... na bogato widzę
cns80 - 08-02-2013, 13:54
JCH napisał/a: | Właśnie robię przenosiny do Orangutana bo mój operator ma mnie w | To zamienił stryjek ... Chociaż może w Bytomiu nie będzie problemu ze starymi BTSami i gęstą zabudową.
krzychu - 08-02-2013, 14:02
JCH napisał/a: |
Właśnie robię przenosiny do Orangutana bo mój operator ma mnie w |
To jeszcze przetestuj Play, a potem szybko wracaj niech zgadnę do T-Mobile?
JCH - 08-02-2013, 15:25
krzychu napisał/a: | To jeszcze przetestuj Play | Akurat w ofercie która mnie interesuje znalazłem ukryte opłaty więc oferta nie jest już tak fajna. Orangutan daje lepszą.
T-Mobile Pudło
Hubeeert - 08-02-2013, 15:26
Ja rozmyślam nad migracją do PLAY
JCH - 08-02-2013, 15:30
Hubeeert napisał/a: | Ja rozmyślam nad migracją do PLAY | Drugim powodem rezygnacji z Play był fakt, że nie chcę być "w sieci", którą reklamuje .... ten.... no..... I tu też musiałbym użyć słowa orangutan (nie obrażając orangutana oczywiście)
koszmarek - 08-02-2013, 15:37
a tam na bogato.. od lat płacę podobny abonament i telefon najdrożej płaciłam 1,23
jestem w t-mobile, orange ma klientów w tyłku, nawet firmę która ma wszystkich swoich pracowników w tej sieci... już mnie tam od 4 lat nie ma i nie żałuję. Chciałam do play przejść, ale musiałabym czekać do września, a to za długo na żywotność tej motoroli...
mjsystem - 08-02-2013, 18:04
koszmarek napisał/a: |
jestem w t-mobile, orange ma klientów w tyłku, nawet firmę która ma wszystkich swoich pracowników w tej sieci... już mnie tam od 4 lat nie ma i nie żałuję. Chciałam do play przejść, ale musiałabym czekać do września, a to za długo na żywotność tej motoroli.. |
Orange ma super oferty dla klientów biznesowych, dla indywidualnych już gorzej. Mało która firma przebije orange w abonamencie firmowym
JCH - 08-02-2013, 18:08
A tak teraz pomyślałem sobie czy tak jak jesteśmy jako Mitsumaniaki dla Inter Cars czy Orlen jednym klientem czy nie moglibyśmy wejść do jednej sieci komórkowej i tam dostać dobrą ofertę
mjsystem - 08-02-2013, 18:25
Cytat: |
A tak teraz pomyślałem sobie czy tak jak jesteśmy jako Mitsumaniaki dla Inter Cars czy Orlen jednym klientem czy nie moglibyśmy wejść do jednej sieci komórkowej i tam dostać dobrą ofertę
_________________ |
Jacku nie. Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy.
JCH - 08-02-2013, 18:39
mjsystem napisał/a: | Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy. | A może akurat Twój dostawca stałby się naszym klubowym operatorem
Ale widzę inne problemy..... niestety
bastek - 08-02-2013, 20:02
"nikt" i "nigdy" się nie mówi
problem, jak ktoś podpisał własnie umowę i nie może zerwać...
Owczar - 08-02-2013, 21:02
Ale przecież Jacek nie napisał rzućmy wszyscy swoich operatorów i pójdźmy do jednej sieci. Bardziej chodzi o jakieś negocjacje i ewentualnie zniżkę dla klubu i rzecz jasna akcja dobrowolna...
mjsystem - 08-02-2013, 21:35
JCH napisał/a: | mjsystem napisał/a:
Nikt nie zrezygnuje ze swojego dostawcy ot tak. Ja np. nigdy.
A może akurat Twój dostawca stałby się naszym klubowym operatorem |
Jacku, nie chodzi o konkretnego operatora, ale ogólnie dałem przykład na własnej osobie
bastek napisał/a: | "nikt" i "nigdy" się nie mówi
problem, jak ktoś podpisał własnie umowę i nie może zerwać...
_________________ |
Też da się obejść, konkurencja zapłaci karę itp...
Cytat: | Bardziej chodzi o jakieś negocjacje i ewentualnie zniżkę dla klubu i rzecz jasna akcja dobrowolna...
|
Musiałaby to być umowa korporacyjna. A to nie jest takie proste.
|
|
|