To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - Ocena MSS 1.3

Anonymous - 07-01-2007, 17:33
Temat postu: Ocena MSS 1.3
Jak oceniacie MSS z silnikiem 1.3
JCH - 07-01-2007, 18:21

Poczytaj trochę Forum .... np. ten wątek - co nieco w nim było o silniku 1.3.
Zadaj konkretne pytania, co Cię nurtuje to i właściciele MSS 1.3 się odezwą (byli właściciele również :mrgreen: )

Anonymous - 07-01-2007, 19:51

Uwazam, ze to bardzo fajne auto. Jak za te pieniadze: praktyczne, wygodne (mam 190 cm wzrostu) i niezle jezdzi.
Balem sie, ze bedzie gorzej, ale uwazam, ze jest wystarczajaco zwawe do normalnej jazdy. Przedtem mialem Sierre 2.0, wiec mam porownanie.
Autko jest naprawde OK, a i (jak sie okazalo po zakupie) towarzystwo fanow marki calkiem fajne :D

Anonymous - 07-01-2007, 20:36

a jeśli chodzi o awaryjność :?: :?:
Anonymous - 07-01-2007, 21:19

awaryjnośc ?! wydaje mi sie ze pyanie nie na miejscu.
Anonymous - 08-01-2007, 09:08

LISEK.LUBLIN napisał/a:
awaryjnośc ?! wydaje mi sie ze pyanie nie na miejscu.

Czemu? awaryjnośc silnika 4g13 jest faktycznie żadna. Jednak to auto ma swoje upierdliwe duperele. Auta nie zatrzymaja na drodze, ale walka z trzeszczącym zawieszeniem czy zaprawkowanie miekkiego i superodpryskującego lakieru może Cie nieco wkurzyć.

Pzdrw.

Anonymous - 08-01-2007, 16:36

pgrygiel napisał/a:
a jeśli chodzi o awaryjność :?: :?:

Mam model z 2000 roku i 200 tys. na liczniku. Poza elementami zużywalnymi (zawieszenie, rozrząd, hamulce, wycieraczki) nic mu nie musiałem robic. Do blach nie przywiązuję szczególnej wagi.
Zaznaczam, że nie oszczędzam Miśka. Parę razy z powodzeniem zastąpił transita :wink: .

Poczytaj forum, jak radzi JCH. Ewentualna awaryjność dotyczy poszczególnych egzemplarzy i nie powinno się jej uogólniać na całą markę i model.