To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Majówka w Bieszczadach

adt81 - 18-04-2013, 18:48
Temat postu: Majówka w Bieszczadach
Drodzy Mitsumaniacy

Organizujemy wyjazd w Bieszczady na kilka dni podczas zbliżającego się weekendu majowego. Wstępnie od 1-go do 3-go maja a jak będzie ładnie to może i do 4-go :-) . Kwestia noclegu jest jeszcze otwarta ale trzeba się spieszyć bo czasu coraz mniej. Padła propozycja aby zatrzymać się TUTAJ (wstępnie 30zł/os) - jest parking, miejsce na grill, ognisko, rzeka itp. - można miło spędzić czas przy kiełbasce i piwku. Pierwszy dzień można poświęcić na zaliczenie Wielkiej Pętli Bieszczadzkiej itp. a później się zobaczy jak wyjdzie.

Jeśli są zainteresowani bardzo proszę o konkretne deklaracje bo trzeba się spieszyć - pomysł pojawił się dosyć późno ale damy radę :-) . Jeśli ktoś ma inne propozycje co do zakwaterowania to proszę pisać. Myślę, że kilkudniowy pobyt w Bieszczadach pozwoli ładnie się zintegrować i ożywić nieco nasz ospały region ;-) .

michal s 88 - 18-04-2013, 19:39

Witam jestem nowy jeszcze nie bylem na zadnym zlocie czy spocie ale kiedys musi byc ten 1 raz wiec na ten wyjazd bym sie raczej pisal pozdrawiam
adt81 - 18-04-2013, 21:40

No to zapraszam tym bardziej ale potrzebuję konkretnych deklaracji ze względu na wynajem czegoś do spania itd. dlatego zróbmy listę:

1) adt81 + może jeszcze jedna osoba

michal s 88 - 19-04-2013, 18:44

2)michal s 88 +jedna osoba

Kamil_Ziomek - 21-04-2013, 10:44

2)michal s 88 +jedna osoba
3)Kamil_Ziomek + jedna może dwie osoby

Widzę żę coś cienko więc chyba pojedziemy sami

adt81 - 21-04-2013, 11:14

Chętnych jak zwykle cała gromada co było do przewidzenia :-( - ale cóż liczy się jakość a nie ilość więc może coś z tego wyjdzie. Mamy jeszcze nieco ponad tydzień może jeszcze coś w temacie się ruszy ale na ostatnią godzinę raczej nic nie znajdziemy od ręki.
superson123 - 21-04-2013, 13:04

ja niestety odpadam muszę zostać w mielcu :(
adt81 - 22-04-2013, 21:42

Ok czyli rozumiem że to już wszyscy chętni - w takim razie michal s 88 i Kamil_Ziomek napiszcie proszę czy macie jeszcze ochotę na ten wyjazd na 3 auta bo raczej na więcej chyba nie ma co liczyć ? Zatrzymanie się w jednym miejscu na kilka dni fajne byłoby w większym gronie ale niestety w naszym regionie ciężko o zorganizowanie takiego spotkania - szkoda bo liczyłem na większe zainteresowanie zwłaszcza, że wielokrotnie na spotach padały pytania o kilkudniowy zlocik. Ja tak czy inaczej wybieram się w Bieszczady ale być może na indywidualny wyjazd bo i tak chciałem to zrobić (a noclegi to coś po drodze na pewno znajdę na jedną noc) - może na krócej ale jednak. Tym samym zrealizowałbym pierwotny zamysł podzielenia trasy na dwa trzy etapy. W obecnej sytuacji kwestia noclegu pozostaje do w miarę szybkiego dogadania bo Kamil_Ziomek ma coś załatwione dla siebie w pobliżu miejsca wspomnianego wyżej - oraz czy w ogóle temat jest aktualny ?

Decyzja należy do Was.

gulgulq - 23-04-2013, 06:44

my przepraszamy - ale ja nie dam rady :/ (brak urlopu między)
Kamil_Ziomek - 23-04-2013, 09:27

Dla mnie aktualne i nawet trzy osoby ze sobą zabieram :) Proponuję zacząć od tego miejsca gdzie miał być nocleg a w czasie zwiedzania popytać ewentualnie o inne miejsce.
adt81 - 23-04-2013, 14:29

Dobrze tylko nie wiem na ile rezerwować - w tym wypadku chyba tylko na jeden dzień/noc i z tym może być kłopot - poszukam coś w pobliżu na jedną dobę może znajdę.
michal s 88 - 23-04-2013, 21:42

Witam ja jestem dalej ZA, czekam na wiecej informacji mi pasujee na 1 dzien\noc pozdrawiam
Kamil_Ziomek - 27-04-2013, 15:15

To skąd wyruszamy i o której ?
adt81 - 28-04-2013, 14:24

Na dzień dzisiejszy mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania - awaria w pracy i nie wiem czy jeszcze wytrzymają kilka dni. Jeśli nic się więcej nie podzieje to 1-go mogę wyskoczyć na dwa dni bo w sobotę muszę być w pracy niestety :evil: . Tak to już bywa plany planami a złośliwość rzeczy martwych swoje. Nie miałem czasu zająć się noclegiem - może jutro podzwonię i zapytam bo w tej okolicy jest kilka miejsc z noclegami więc może na dzień lub dwa coś się znajdzie.

michal s 88 napisz proszę dokładnie ile będzie osób z Twojej strony to może zarezerwuję coś na jedną noc - ceny mniej więcej to ok 30zł za osobę/doba więc wstępnie jedna noc a później się zobaczy. Ja pewnie przyjadę sam chyba, że coś się zmieni w ostatniej chwili - jeśli wg listy nic się nie zmieniło to rezerwacja na 3-4 osoby. Jutro będę wiedział dokładniej co z pracą więc postaram się podzwonić i zapytać czy da się coś załatwić na środę.

Kamil_Ziomek - nie wiem jak będziesz jechał i gdzie moglibyśmy się spotkać ale ja przez Dynów więc jeśli miałbyś po drodze moglibyśmy się spotkać w Bachórzu (Pod Semaforem) i dalej jechać razem. Będę starał się wyjechać w miarę wcześnie żeby nie tracić pół dnia na dojazdy. Powiedzmy że byłbym tam około 8-8:30 rano - a jak Tobie pasuje ?

michal s 88 Ty z Jasła nie będziesz miał raczej po drodze więc pewnie spotkamy się na miejscu - dokładnie gdzie to okaże się jutro jak będę znał szczegóły co do zakwaterowania.

Jeśli macie inne propozycje to proszę bardzo bo u mnie teraz z wolnym czasem krucho ze względu na w/w pracę.

Edit 29.04.2013

No i Panowie :butthead: blada - muszę być w pracy bo firma stoi na weekendzie majowym i tylko wtedy mogę usunąć awarię. Do soboty muszę skończyć a troszkę pracy z tym jest więc nici z wyjazdu i z urlopu :evil:

Może pod koniec maja jak zwykle uda się coś w Dynowie zorganizować na jeden dzień - w niedzielę raczej łatwiej się wyrwać ?

Kamil_Ziomek - 29-04-2013, 17:54

Szkoda ale rozumiemy obowiązki (szefowi się nie odmawia). Mój wyjazd jest dalej aktualny jakby coś to wyjeżdżam pierwszego koło 8 ze Stępiny i jadę w kierunku
Sanoka