To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Złodzieje oddali samochód Pudzianowskiemu

Anonymous - 10-01-2007, 14:10
Temat postu: Złodzieje oddali samochód Pudzianowskiemu
Czarnego mercedesa S klasy skradli mu sprzed domu. - Ale mnie wkurzyli - zwierza się "Super Expressowi" Mariusz Pudzianowski.
Gdy tylko "Pudzian" zorientował się, że nie ma samochodu, poruszył niebo i ziemię, by odzyskać mercedesa. Do akcji natychmiast wkroczyła także policja. Efekt był piorunujący, bo samochodowi gangsterzy zorientowali się, z kim zadzierają i sami odstawili samochód.

- Policja też spisała się na medal i auto udało się odzyskać - mówi nam "Dominator". - Przez to zamieszanie cały wtorek miałem zajęty. Musiałem pojechać na komendę, odebrać samochód. Potem trzeba było pozałatwiać sprawy ubezpieczeniowe.

Anonymous - 10-01-2007, 14:24

Powinien sobie na aucie walnąć dużego stickera "Dominator Car - DO NOT TOUCH" to by nie miał takich przejść.
A już najbardziej uchachałem się z tego "-Przez to zamieszanie cały wtorek miałem zajęty." :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Anonymous - 10-01-2007, 14:27

No i przez takie glupie zarty Dominator musial stracic jeden dzien bez silowni - byc moze to byl zamierzony cel konkuencji :wink:
Robson86 - 10-01-2007, 15:10

hehe...to oni nie wiedzieli komu kradna fure?? :P :P
Pzdro

arekp - 10-01-2007, 16:47

Robson86 napisał/a:
hehe...to oni nie wiedzieli komu kradna fure??

Amatorzy ;)

Anonymous - 10-01-2007, 20:30

arekp napisał/a:
Amatorzy
, amatorzy do kwadratu :mrgreen: , mieli szczęście że ich Pudzian nie dorwał w swoje łapki :twisted:
arekp - 10-01-2007, 20:36

dager napisał/a:
mieli szczęście że ich Pudzian nie dorwał w swoje łapki

Cytat:
gangsterzy zorientowali się, z kim zadzierają i sami odstawili samochód

Chyba nie mial szansy ;-)

McDoune - 10-01-2007, 20:38

dager napisał/a:
mieli szczęście że ich Pudzian nie dorwał w swoje łapki :twisted:

szkoda :evil: