To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Roodzynek czy nie?

moto-mass - 22-05-2013, 08:29
Temat postu: Roodzynek czy nie?
Witam Was!

Przeglądam sobie zachodnie oferty z Sigmami i trafiłem na ciekawe ogłoszenie: KLIK Sigma z przebiegiem 70 tys. Wygląda, że to chyba możliwe patrząc na gałę zmiany biegów, kierownice i ogólnie. Co o tym myślicie? Cena kosmos ale myślę, że za takie auto warto. Jakby ktoś mógł przetłumaczyć co konkretnie w opisie napisał sprzedający to byłoby super bo translator pewnie źle interpretuje zdania.

VirMan - 22-05-2013, 11:21

to jest gumowa kierownica która nie niszczy się tak szybko to raz, dwa że ekstremalna bida, trzy, że całkowicie możliwe że takie rodzynki jeszcze istnieją - sam kupowałem. (guzik od klimy dziwnie wygląda)
moto-mass - 22-05-2013, 12:28

Guzika jakby brak.
lukasz12 - 22-05-2013, 12:31

Zdjęcie mikroskopijne, wygląda jakby guzik był uszkodzony. O ile dobrze pamietam to tam jest guzik AUTO. Klima i ECO są poniżej.
lukasz12 - 22-05-2013, 12:38
Temat postu: Re: Roodzynek czy nie?
moto-mass napisał/a:
Witam Was!

Przeglądam sobie zachodnie oferty z Sigmami i trafiłem na ciekawe ogłoszenie: KLIK Sigma z przebiegiem 70 tys. Wygląda, że to chyba możliwe patrząc na gałę zmiany biegów, kierownice i ogólnie. Co o tym myślicie? Cena kosmos ale myślę, że za takie auto warto. Jakby ktoś mógł przetłumaczyć co konkretnie w opisie napisał sprzedający to byłoby super bo translator pewnie źle interpretuje zdania.

Zapraszamy na majówkowy Zlot w Srebrnej Górze :-) ( http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=76741 )
Z Brzegu to chyba nie jest daleko. Wtedy ocenisz co i jak :-)

Znalazłem foto "allegrowe" - przypadkowo wersja bez klimy (de facto to tylko zaślepka)