To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - [CK1A 1.3] mechanizm podnoszenia szyb i wycieraczki

Malay666 - 26-05-2013, 19:08
Temat postu: [CK1A 1.3] mechanizm podnoszenia szyb i wycieraczki
Witam
Padla mi linka w drzwiach kierowny peklo kilka zyl i zablokowalo wszystko narazie wycialem linke z silnikiem i szybe unieruchomilem na sztywno i nie moge znalezc calego mechanizmu wiec moze ktos ma pomysl jak to naprawic (silnik dziala), albo ktos ma na sprzedaz
I drugie rozlecial mi sie mechanizm wycieraczek a dokladniej polecialy te "kaptorki" laczace poszczegolne elementy Widzialem post gdzie ktos to robil ale chyba jest za stary bo odnosnik do niego nie istnieje (silnik wycieraczek dziala tylko ramiona mocujace sie zrozlaczaja)
Prosze o pomoc

maro275 - 30-05-2013, 11:13

Ja do swojego lancera porzeźbiłem adapter - kawałek blaszki i założyłem od galanta 92-96, bawiłem się trochę bo kupiłem całość za 30 zł, przekładałem silnik, linkę itp,zostawiłem tylko szynę od lancera i pancerze linki (te czarne). Zapytacie dlaczego ? na allegro wtedy szukałem i nie było nic, a jak było to 250zł za to cacko od lancera nie będę płacić:). Dlatego wydałem 30 zł i ze 2 godziny czasu na to, ale efekt jest taki sam jak bym wydał te 2,5 stówy. Tobie kolego polecam poszukać całości bo na części tego nie kupisz, chyba że tak jak ja lubisz trochę podłubać to poradzisz sobie z tym tak jak ja.

Pozdrawiam