Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - [szukam] Ograniczniki drzwi przód
daboss - 24-06-2013, 19:03 Temat postu: [szukam] Ograniczniki drzwi przód Szukam ograniczników drzwi przód, dwie sztuki. Czy któryś z pomorskich MM nie ma może gdzieś jakichś zbędnych w garażu albo jakiegoś auta na części z którego można by je wyjąć?
A może znacie jakiś szrot gdzie mają jakiegoś rozebranego gala?
Krzyzak - 25-06-2013, 08:29
ja też chętnie kupię 2 szt.
metzger - 25-06-2013, 21:20
no właśnie u mnie też nie działczą ... dlaczego?
Krzyzak - 25-06-2013, 22:11
tandeta panie... zapytaj księgowych w Mitsu
w starych Misiach były niezniszczalne
raddex - 25-06-2013, 23:03
Jutro mój ojciec będzie na szrocie w UK, gdzie stoi kilka Mitsu (tylko 2 galanty EA, reszta to starsze modele). Pisać kto, co potrzebuje i do jakiego modelu auta. Ja lecę do niego 11 lipca i wracam samochodem, więc mogę parę gratów (z anglików) przywieźć. Co zmieści się do kieszeni to "twoje", a za każdą większą rzecz trzeba symbolicznie coś zapłacić.
Dodatkowo, jakby ktoś chciał jakąś oryginalną część z ASO Mitsu, to też jest do załatwienia.
Części w Anglii są tańsze od 15 do 55%, zależy jaka dokładnie część, przykładowo czujnik spalania stukowego do mojego Galanta u nas w ASO kosztował 962 pln, a w Angli 82,14 Funta i tam go zamówiłem.
Oczywiście najpierw wysyłam zapytanie ile co kosztuje.
Krzyzak - 26-06-2013, 08:06
Radku - to dla mnie 2 ograniczniki drzwi. A jakby był tam E32 to komplet klimy (ale sprężarka i łapa pasuje tylko od 1.8 - musisz o tym pamiętać) oraz zaślepkę koła pasowego na nadkolu.
daboss - 26-06-2013, 22:34
Radek - ja również ograniczniki jeśli są sprawne (2 szt przód) i zamek do większego schowka podłokietnika jeśli się uda
A może jeszcze skórzana gałka zmiany biegów by się znalazła?
|
|
|