To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Podziękowania

Joann - 08-07-2013, 21:53
Temat postu: Podziękowania
W związku z moją pracą wypada przede wszystkim umieścić tutaj moje podziękowania.
Dziękuję bardzo Firebee, Hubeeert i Jackie za pomoc, wszelkiego rodzaju informacje i poświęcony czas oraz zgodę bym mogła napisać pracę na temat naszego klubu. Jakby nie patrzeć jest to jedna z pierwszych (jak nie pierwsza!) prac tego typu :-)

Temat mojej pracy brzmiał: Budowanie więzi społecznych na przykładzie klubu miłośników samochodów marki Mitsubishi.

Pracę dzisiaj obroniłam z wynikiem bardzo mnie zadowalającym. Komisja była pod wrażeniem, że istnieje taka wyjątkowa społeczność jak MitsuManiacy.

Nie mogę także zapomnieć o tym by podziękować wszystkim MitsuManiakom i MitsuManiaczkom za to, że razem tworzymy tak niezwykłą, interesującą i ciągle zaskakującą społeczność. Bo przecież gdyby Was nie było to i dziś nie było by mojej pracy.

Wielkie Dzięki!!!!!!!

Jeśli chodzi o publikację pracy w najbliższym czasie zapewne będzie ona dostępna na naszej stronie ( prześlę do Firebee )

arekp - 08-07-2013, 21:58

Gratulacje! :) Jestem pod wrażeniem tematyki jaką wybrałaś.
Marcin-Krak - 09-07-2013, 07:37

Joann napisał/a:
Pracę dzisiaj obroniłam z wynikiem bardzo mnie zadowalającym.

Gratuluję, a czy ten wynik zadowoliłby także resztę społeczności Mitsumaniakowej :?: :mrgreen:
Sam chętnie w wolnej chwili bym "rzucił okiem" co napisałaś :)

Bizi78 - 09-07-2013, 07:48

Gratulacje =D> .
pamar - 09-07-2013, 08:02

=D> Asiu :)
Temat faktycznie ciekawy, powinnaś ubiegać się o dotację za innowacyjność ;)
Cieszę się, że choć troszkę mogłem pomóc

JCH - 09-07-2013, 09:09

Joann napisał/a:
Temat mojej pracy brzmiał: Budowanie więzi społecznych na przykładzie klubu miłośników samochodów marki Mitsubishi
Toż to zboczenie jest albo jakaś jednostka chorobowa :!: ;)
Codziennie kilka.... naście..... dziesiąt ....... set osób wchodzi na "jakieś" forum i "onanizuje się" tematem "jakiejś" marki samochodów.
To trzeba leczyć :!: ;)

Czy jest na to jakieś panaceum :?: :roll:

arekp - 09-07-2013, 11:47

JCH napisał/a:

Z kilkuletniego doświadczenia podpowiem, że zmiana marki nie eliminuje wszystkich skutków ubocznych nabytych po doświadczeniach z 'jakimś forum' powiązanym z 'jakąś marką' ;-)

Bartek - 09-07-2013, 11:49

Gratuluję :D i przepraszam za nieuchwytność w okresie gdy ją pisałaś :oops:
londolut - 09-07-2013, 12:59

JCH napisał/a:
Pavulon ;)

Gratulacje Joann :D

Efa! - 09-07-2013, 17:11

Gratulacje :-)
Joann - 09-07-2013, 22:47

pamar napisał/a:

=D> Asiu :)
Temat faktycznie ciekawy, powinnaś ubiegać się o dotację za innowacyjność ;)
Cieszę się, że choć troszkę mogłem pomóc

Pamar oczywiście nie zapomniałam o tym, że przesłałeś mi artykuły.... :) Co prawda nie użyłam ich niestety w pracy, ponieważ czas i limity objętościowe mi na to nie pozwoliły :( ale mimo wszystko Dziękuję Tobie i oczywiście każdej z osób, która w jakiś sposób podzieliła się ze mną materiałami bądź radami :)

[ Dodano: 09-07-2013, 22:48 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Gratuluję, a czy ten wynik zadowoliłby także resztę społeczności Mitsumaniakowej

Myślę, że zadowoliłby bo z pracy dostałam 5 :)

vendetta - 09-07-2013, 22:50

Super Joann :) Chętnie przeczytam.
Joann - 09-07-2013, 22:50

JCH napisał/a:
Toż to zboczenie jest albo jakaś jednostka chorobowa :!: ;)
Codziennie kilka.... naście..... dziesiąt ....... set osób wchodzi na "jakieś" forum i "onanizuje się" tematem "jakiejś" marki samochodów.
To trzeba leczyć :!: ;)

To jest jedna z najbardziej pozytywnych chorób jakie miałam i mam nadzieję, że to jedyna nieuleczalna :P

Jackie - 15-08-2013, 22:35

Joann napisał/a:
To jest jedna z najbardziej pozytywnych chorób jakie miałam i mam nadzieję, że to jedyna nieuleczalna :P

Fajnie to przedstawiłaś ;)
Ponieważ miałem okazję czytać już tę pracę mogę napisać tylko tyle: bardzo trafnie wychwycona idea Klubu (nie dla wszystkich jasna niestety ;) ) i fajne spostrzeżenia (czasami warto spojrzeć na spektakl z widowni a nie ze sceny :D ) do tego fakt, że ktoś w MM zobaczył nie tylko "luftbrandzlung" nad wielkością tłumika bardzo cieszy. O to właśnie chodziło!
Gratuluję Ci raz jeszcze!
Pozdrawiam

Juiceman - 16-08-2013, 06:41

To gdzie to cudo jest dostepne do przeczytania ;-)