To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - OII w Norwegii.

loczek - 14-07-2013, 14:14
Temat postu: OII w Norwegii.
Szanowni Koledzy.
Właśnie wróciłem z 12 dniowej podróży po Norweskich fiordach samochodem OII plus bagaż i cztery osoby na pokładzie. Przjechałem 3 tyś km, bez niespodzianek za strony auta. Chciałbym sie podzielić spostrzeżeniami z wycieczki.
Mistu Outlander II jest bardzo popularnym samochodem w Norwegii. Praktycznie codziennie widziałem na trasie przunajmniej kilka takich aut.
Drugie spostrzeżenia to fakt iż na drogach Norwegii codziennie spotykałem kilka nowych OIII co było dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ w naszym kraju widziałem tylko 2-3 razy od początku sprzedaży.
Wydaje mi sie iż powodem tak duzej liczby outlanderów na drogach górzystej Norwegii sa własnie liczne góry i ciężkie zimy.
Pozdrawiam.

mitsu00 - 14-07-2013, 14:54
Temat postu: Re: OII w Norwegii.
loczek napisał/a:
Szanowni Koledzy.
Właśnie wróciłem z 12 dniowej podrórzy po Norweskich fiordach samochodem OII plus bagaż i cztery osoby na pokładzie. Przjechałem 3 tyś km, bez niespodzianek za strony auta. Chciałbym sie podzielić spostrzeżeniami z wycieczki.
Mistu Outlander II jest bardzo popularnym samochodem w Norwegii. Praktycznie codziennie widziałem na trasie przunajmniej kilka takich aut.
Drugie spostrzeżenia to fakt iż na drogach Norwegii codziennie spotykałem kilka nowych OIII co było dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ w naszym kraju widziałem tylko 2-3 razy od początku sprzedaży.
Wydaje mi sie iż powodem tak duzej liczby outlanderów na drogach górzystej Norwegii sa własnie liczne góry i ciężkie zimy.
Pozdrawiam.
W SE to samo. Outlanderow jak mrowkow :mrgreen:
DJ Fazi - 06-08-2013, 22:11

Kiedyś w Polsce widziałem właśnie Outka z Norwegii :D