To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - Mitsubishi Space Star DID

krzysztof s - 08-08-2013, 09:44
Temat postu: Mitsubishi Space Star DID
Szukam opini na temat samochodu http://otomoto.pl/mitsubi...-C30072976.html jestem zainteresowany zakupem
Pozdrowienia Krzysztof

cns80 - 08-08-2013, 11:37

Przebieg od razu w ciemno pomnóż przez 2-2,5.
Alufelgami oryginalnymi już się jakiś turek zaopiekował.
Akumulator jeszcze oryginalny więc pewnie niedługo padnie.
Wytłuszczony do bólu więc cały układ turbosprężarki i zaworu recyrkulacji spalin to bym dokładnie obejrzał żeby nie było niespodzianki. Od spodu też szukać zapoceń po przejażdżce.

Bizi78 - 08-08-2013, 19:06

Wyświetlacz centralny nie pokazuje danych (śr, spalania, zasięgu lub śr, prędkości) :wink: .
Reszta, wypicowany jak u typowego handlarza :D .

krzysztof s - 08-08-2013, 20:17

Dziękuję za informację już go nie kupię
Pozdrowienia Krzysztof

drtymf - 09-08-2013, 14:30

E tam od razu bym go nie skreślał - przynajmniej wszystko w miarę na miejscu czego nie da się powiedzieć o co poniektórych które się tu w ogłoszeniach przewijały :) Ale uwaga potrójna przy kupnie i wizyta w ASO jak najbardziej zalecana :)
Zauważyłem jeszcze białe napisy na obudowie filtra powietrza, skrzynce bezpieczników i obudowie komputera - ciekawe czy to zapiski serwisowo / przebiegowe czy pozostałości po oznaczeniu części na szrocie.

Niestety nie wybieram się niedługo w okolice Sandomingo bo bym obejrzał.

cns80 - 09-08-2013, 14:42

drtymf napisał/a:
krzynce bezpieczników i obudowie komputera - ciekawe czy to zapiski serwisowo / przebiegowe czy pozostałości po oznaczeniu części na szrocie.
Raczej serwisowe. Podejrzewam że ktoś daty dla filtrów pisał.
StarSpace - 09-08-2013, 18:32

Witam.

Fajny fajny, taki lśniący i posprzątany :wink:

Ale racja, nie ma się co zrażać, jak ja swojego kupowałem również od handlarza to liczyło się dla mnie aby podłoga i podłużnice były ok a reszta jest do opanowania. Oczywiście należy chłodno podejść do tematu podczas oglądania samego samochodu. Jeśli już ktoś miałby to oglądać to niech się przejedzie w miarę możliwości z czujnikiem lakieru, mi to dużo pomogło jeśli chodzi o samą rozmowę z facetem z komisu.