Małopolskie - Grill na Śląsku - 31.08 - Pogoria
Marcin-Krak - 09-08-2013, 17:03 Temat postu: Grill na Śląsku - 31.08 - Pogoria Jakby ktoś nie przeglądał co się dzieje w innych regionach:
http://forum.mitsumaniaki...=81843&start=15
Reprezentacja małopolski widzę się wybiera
mjsystem - 09-08-2013, 19:50
Marcin-Krak napisał/a: | Reprezentacja małopolski widzę się wybiera |
A my zapraszamy serdecznie
Tomek - 09-08-2013, 20:15
mjsystem napisał/a: |
A my zapraszamy serdecznie |
stęskniłeś się za nami !
mjsystem - 09-08-2013, 20:22
tomek84 napisał/a: | tęskniłeś się za nami ! |
No ba !
kisian - 10-08-2013, 17:42
Plaże nudystów się marzą?
wojzi - 21-08-2013, 03:12
Panowie, jako, że trochę nas z Krakowa jedzie, to może pojedźmy grupą.
Proponuję spotkanie o 9.00 na parkingu przy Ikei. I wyjazd stamtąd.
JCH - 21-08-2013, 08:34
wojzi napisał/a: | Proponuję spotkanie o 9.00 na parkingu przy Ikei. I wyjazd stamtąd. | Nie dotyczy Marcin-Krak, który od 6:00 pedałuje rowerem
Tomek - 21-08-2013, 08:42
wojzi napisał/a: | Panowie, jako, że trochę nas z Krakowa jedzie, to może pojedźmy grupą.
Proponuję spotkanie o 9.00 na parkingu przy Ikei. I wyjazd stamtąd. |
ja nie pojadę grupą, bo na 9 to się nie wyrobimy,
druga sprawa to to, że na sztywną godzinę to ciężko coś ustalić z naszym terrorystą
Marcin-Krak - 21-08-2013, 10:46
JCH napisał/a: | Nie dotyczy Marcin-Krak, który od 6:00 pedałuje rowerem |
I dojedzie na 6 Kolano żyć i rowerować nie daje
Jakby co czy posiadywać ktoś będzie wolne miejsce w drodze do i z miejsca grillowego? Tak pro forma jak na razie pytam
wojzi - 22-08-2013, 03:40
tomek84 napisał/a: | ja nie pojadę grupą, bo na 9 to się nie wyrobimy,
druga sprawa to to, że na sztywną godzinę to ciężko coś ustalić z naszym terrorystą |
9 to była propozycja, może być później.
Po za tym pamiętaj, że ja mam dwoje terrorystów
Tomek - 22-08-2013, 08:24
wojzi napisał/a: | tomek84 napisał/a: | ja nie pojadę grupą, bo na 9 to się nie wyrobimy,
druga sprawa to to, że na sztywną godzinę to ciężko coś ustalić z naszym terrorystą |
9 to była propozycja, może być później.
Po za tym pamiętaj, że ja mam dwoje terrorystów |
chętnie bym pojechał w większym gronie
tak czy tak, na jakąkolwiek godzinę ciężko mi się umówić, bo nie wiem kiedy się obudzi
także nie chcę, żeby ktoś na nas czekał
a z drugiej strony też nie chce mi się czekać pod ikeą pół godziny, jak to zawsze jest przy takich wyjazdach
bo jak jedziemy to mała generalnie śpi, ale jak się zatrzymam to już jej się nie podoba - ot, taki podróżnik
mieszkasz teraz na Bieżanowie?
możemy się ewentualnie umówić na jakiś telefon z rana, ustalimy co i jak wygląda
@Marcin, ja zawsze chętnie przygarnę autostopowicza, ale chyba nie tym razem, wózek mi się chyba nie pomieści w bagażniku
JCH - 22-08-2013, 08:50
tomek84 napisał/a: | ciężko coś ustalić z naszym terrorystą |
wojzi napisał/a: | pamiętaj, że ja mam dwoje terrorystów | Kurcze.... W wątku z listą obecności pisaliście, że zabieracie baby a teraz piszecie o jakichś terrorystach To jak w końcu
Ja myślałem, że dużo kobiet będzie więc szykuję formę, pakuję na klatę, ćwiczę biceps, odkładam na sześciopak...... a tu się okazuje, że wszystko na nic. Cały plan w [cenzurę] ..... cytując klasyka
Tomek - 22-08-2013, 08:53
JCH napisał/a: | ćwiczę biceps |
bajceps się mówi i pisze
JCH napisał/a: | że zabieracie baby |
ja nie pisałem, a za mnie napisano, więc za te obietnice ja odpowiedzialności nie biorę
JCH - 22-08-2013, 08:56
tomek84 napisał/a: | ja nie pisałem, a za mnie napisano, więc za te obietnice ja odpowiedzialności nie biorę | Zaraz przeprowadzimy śledztwo kto wpisał
Zresztą.... i tak to wina Marcina
wojzi - 22-08-2013, 09:20
tomek84 napisał/a: | mieszkasz teraz na Bieżanowie?
możemy się ewentualnie umówić na jakiś telefon z rana, ustalimy co i jak wygląda |
Na Prokocimiu.
Ten telefon, to w sumie przy dzieckach najlepszy pomysł.
|
|
|