To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Brzydkie zachowanie starszej pani z colta

tresorex - 10-08-2013, 16:40
Temat postu: Brzydkie zachowanie starszej pani z colta
Cytat:
Uderzyła w samochód, popatrzyła i... odjechała

Na prośbę właściciela uszkodzonego auta publikujemy filmik z kolizji, do której doszło na parkingu przy ulicy Palacza 241. Poszukiwane są osoby, które były świadkiem tego zdarzenia lub potrafią zidentyfikować sprawcę zdarzenia.

Uderzyła w samochód, popatrzyła i... odjechała

Na prośbę właściciela uszkodzonego auta publikujemy filmik z kolizji, do której doszło na parkingu przy ulicy Palacza 241. Poszukiwane są osoby, które były świadkiem tego zdarzenia lub potrafią zidentyfikować sprawcę zdarzenia.

Do zdarzenia doszło 1 sierpnia o godzinie 11:55 - Starsza kobieta parkująca czerwonym Mitsubishi o numerze rejestracyjnym PO 517xx, uderzyła w mój samochód, a następnie zbiegła z miejsca zdarzenia. Świadek, który widział zdarzenie i zapisał numer rejestracyjny, nie chce zeznawać na policji, a ja zostałem w martwym punkcie i nie wiem jak znaleźć sprawcę - pisze Pan Patryk. Osoby, które były świadkami tego zdarzenia lub rozpoznają sprawcę kolizji, prosimy o kontakt z redakcją.

źródło

:axe:

Tomek - 10-08-2013, 17:00

jakiś żart chyba
ma numer rejestracyjny i nagranie to niech idzie na policję
"świadek nie chce zeznawać", typowe

carismax - 10-08-2013, 17:54

Za brak panowania nad pojazdem z marszu powinna mieć zabrane prawko.
mkm - 10-08-2013, 21:31

Sezon ogórkowy w pełni...
Cytat:
Osoby, które były świadkami tego zdarzenia lub rozpoznają sprawcę kolizji, prosimy o kontakt z redakcją.

Co to już policji w tym kraju nie ma?
Film, numery rejestracyjne, kierujący jak na tacy, a jakiś pismak aferę kręci. :roll: