To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0T] Outlander 2.0T - Ostrów Mazowiecka

goskes - 09-10-2013, 08:08
Temat postu: [I 2.0T] Outlander 2.0T - Ostrów Mazowiecka
Hej, od jakiegoś czasu szukam dla siebie auta. Miałem nadzieję na znalezienie Audi A4 3.0TDI, ale niestety w tym momencie trochę za gruba kasa. Rzuciło mi się w oczy następujące auto:

http://allegro.pl/outland...3587118895.html

Proszę o opinię.

pamar - 09-10-2013, 14:35

Generalnie (jak to zwykle na zdjęciach bywa) dobrze wygląda ten Outek, trzeba by go sprawdzić na żywca, tym bardziej, że:
Cytat:
MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC HONDĘ ACCORD. SAMOCHÓD JEST W 100% W ORYGINALE. ŻADEN ELEMNT NIE LAKIEROWANY POWTÓRNIE. BEZWYPADKOWA.STAN SAMOCHODU MOŻNA OKREŚLIĆ JAKO IDEALNY.NA BIEŻĄCO SERWISOWANY TYLKO I WYŁĄCZNIE W ASO HONDA . ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY.

MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONEGO Z NIEMIEC AUDI A4 BOGATEJ OPCJI WYPOSAŻENIA .AUTO MIAŁO TYLKO I WYŁĄCZNIE JEDNEGO WŁAŚCICIEL-CO JEST UDOKUMENTOWANE W BRIEFIE NIEMIECKIM . 100% BEZWYPADKOWA.POWŁOKA LAKIERNICZA W ORYGINALE.. PEŁEN SERWIS W ASO AUDI-UDOKUMENTOWANY KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ . ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY.

MAM DO SPRZEDANIA ŚWIEŻO SPROWADZONĄ Z NIEMIEC MITSUBISHI OUTLANDERA W NAJBOGATSZEJ OPCJI WYPOSAŻENIA .BEZWYPADKOWY .LAKIER 100% ORYGINAŁ.AUTO POSIADĄ SEKWENCYJNĄ INSTALACJĘ GAZOWĄ. STAN SAMOCHODU MOŻNA OKREŚLIĆ JAKO IDEALNY. ŚRODEK AUTA JAK NOWY, STAN TECHNICZNY IDEALNY.

Facet ma chyba z 20 aut do sprzedania, świeżo sprowadzone, jak nowe i od pierwszego właściciela :badgrin: :rolleyes:

desti - 09-10-2013, 17:01

Tak na świeżo to na dzień dobry rozrząd do wymiany bo co 90kkm się wymienia a to koszt ok 1,5tyś zł
Sprzęgło też nie wiadomo ile go zostało
Co do bzdur z wyposażenia to:
-klimatyzacja dwustrefowa jest tylko automatyczna a nie dwustrefowa
-xenon raczej jak już to LUX-y założone a faktycznie to są soczewkowe lampy
-8Airbag jak tylko 4 są montowane
-a najzabawniejsze to ESP przecież w OI Turbo takiego czegoś nie było nawet w opcjach
Ale co do wyglądu to na zdjęciach bardzo dobrze się prezentuje w idealnym stanie to mogą być auta klasyczne a nie użytkowane na co dzień. Co do bez wypadkowości to trzeba jechać z lakiernikiem lub miernikem aby to ocenić pozdrawiam

goskes - 09-10-2013, 17:05

Dzięki, takiego właśnie info potrzebowałem.
Maddox - 15-10-2013, 08:48
Temat postu: turboczarnuch
goskes napisał/a:
Dzięki, takiego właśnie info potrzebowałem.

Jakby co, to moj turboczarnuch bedzie do oddania.
Dla zainteresowanych fotki,opis,historia na motostacie,etc.