To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance V6, 2001r, kombi, srebrny, Złotów

Thunderbolt - 29-10-2013, 08:10
Temat postu: [EAx 97-04] Avance V6, 2001r, kombi, srebrny, Złotów
Witam, może ktoś rzucić okiem pobieżnie? kawał świata mam do Złotowa:) a auto zdaje się być w porządku.

http://tablica.pl/oferta/...html#1dce3adf0b

Witam,
sprzedam ładnego Galanta Avance z najlepszym 2,5l silnikiem V6 i skrzynia Tip-Tronic. Auto po pierwszym właścicielu, sam osobiście go sprowadziłem do Polski w maju tego roku. Nie będę pisał o pierdołach (ani wymieniał wyposażenia bo ma wszystko prócz trakcji i szyberdachu), bo każdy kto tu zajrzał wie czego chce i trochę już o tym modelu się naczytał.
Zrobiłem w nim nadkola tylne (wspawane reperaturki a nie nawalone kitu jak u handlarzy i tylko pomalowane), zabezpieczyłem od spodu przednie kielichy (nic nie trzeba było spawać,nie było żadnej dziury) no i wymieniłem kompletny rozrząd (pasek, dwie rolki, napinacz hydrauliczny i pompa wody - wszystkie części markowe, żadna chińszczyzna. Wymieniłem zawieszenie na sportowe Eibach+amortyzatory Koni. Halogeny w zderzaku zmieniłem na wersje z przed liftu 2 bo takie mi się bardziej podobają. Tarcze hamulcowe to nawiercane Zimmermany - hamują rewelacyjnie. Olej w silniku ma ok 5tys km przejechane.

Na fotkach auto brudne, jak znajdę chwile to umyję i zrobię nowe.
Galant był szykowany dla siebie, ale z pewnych względów za odpowiednie pieniądze chce go sprzedać lub zamienić na Pajero III z dopłatą z mojej strony oczywiście .

Więcej info na telefon lub mail sebtad(malpa)go2.pl

Rok produkcji: 2001, pierwsza rej.2002, 155000 km, Moc: 160 KM, Pojemność skokowa: 2498

Czy ktoś jest z okolic i byłby w stanie rzucić okiem?

gołąb - 29-10-2013, 09:06

Nie jestem pewien, ale ten zderzak, to chyba w Avance'ach z 99 roku występował
Tomek - 29-10-2013, 10:21

zderzak jest taki sam
jedynie halogeny inne

Kod:
 Halogeny w zderzaku zmieniłem na wersje z przed liftu 2 bo takie mi się bardziej podobają.

auto z forum

Thunderbolt - 29-10-2013, 11:21

Wydaje się interesujące. Czekam na odzew właściciela.
gołąb - 29-10-2013, 13:46

tomek84 napisał/a:
zderzak jest taki sam
jedynie halogeny inne

Kod:
 Halogeny w zderzaku zmieniłem na wersje z przed liftu 2 bo takie mi się bardziej podobają.

auto z forum

Faktycznie przejęzyczyłem się, oczywiście mówiłem o Halogenach i do tego nie doczytałem (że zmienił) :confused3: sorki

fj_mike - 29-10-2013, 17:11

Thunderbolt, dostosuj temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

5eba - 30-10-2013, 15:17

Cos ten Krakow lubi moje pojazdy - jezdzi juz tam moj RS 2000, Suzuki Dr 350 i Suzuki Vitara - to w samym krakowie a kolo Krakowa zielony Galant :)

Mialem dwa Galanty w jednym czasie i podmienilem halogeny bo te z soczewka bardziej mi sie podobaly - do dalekosieznych wsadzilem zarowki led i chce zrobic dzienne z nich - modul juz tez kupilem tylko brakuje 15min na podlaczenie tego :)
W aucie jak juz na maila Ci odpisywalem sa do wymiany tuleje gumowe na wzdluznych wachaczach tylnych - maja juz luz ktory wyszedl na szarpakach.

W moich miskach masz temat o tym aucie, ale pewnie juz go widziales.

Thunderbolt - 30-10-2013, 20:49

dzięki, już wszystko wiem- nie było tematu:)