To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Przyciski

daniel0011 - 31-10-2013, 20:16
Temat postu: Przyciski
Witam, będąc na szrocie zakupiłem sobie trochę rzeczy (prawdę mówiąc za marne grosze, dlatego kupiłem). Zanim zaczne, powiem że rzeczy zdemontowałem z carismy sedan GDI 99r, a chcem załozyć do mojej - 97r silnik DOHC.
Pytanie brzmi, czy da rade zalożyć przycisk blokady drzwi, taki: http://allegro.pl/przycis...3661707240.html kostki w tunelu nie mam.
Drugie pytanie podłączając przycisk (ten co kupiłem) podgrzewania tylnej szyby nie ma podświetlenia, obydwie żaróweczki nie świecą. Zauważyłem, że stary przycisk ma 5 pinów, a kupiony 6 pinów. Spróbuje jeszcze zamienić żarówki w przyciskach - sprawdzone nie pomogło, żarówki świecą tylko w starym przycisku, w nowym nie chcą :(
Liczę na pomoc :)
Panel sterowania szybami kupiony za 30zł :mrgreen: podłączyłem i działa bez problemu (w starym połamane 2 przyciski i te zawiasiki od przycisków).
Dodam, że panel ma troszkę jaśniejszy odcień, przyciski od podgrzewania szyby wciskaja sie inaczej, może producent, data produkcji mają jakis wpływ, ale moim zdaniem wszystko powinno pasować.