Śląskie - Wybory Moderatora Regionu Śląsk
Hubeeert - 29-11-2013, 11:10 Temat postu: Wybory Moderatora Regionu Śląsk Od poprzednich minęło prawie dwa lata.
Czas na kolejne.
Proszę o kandydatury oraz o dyskusję na temat dotychczasowego Moda oraz pomysłów na dalsze działanie.
Morfi - 29-11-2013, 19:20
Zgłaszam swoją kandytaturę
Może ostatnio miałem mało czasu, ale remont dobiega końca a i Krzysiu by poznał Mitsumaniaków.
Za uwagi będę wdzięczny może być PW.
Guga_deLux - 30-11-2013, 17:43
Mnie obecna sytuacja nie parzy w żaden sposób. Nie wiem dlaczego są wybory - może to już taka tradycja w naszym regionie...
Jak ktoś jeszcze zgłosi swoją kandydaturę to rozpatrzę wszystkie.
Major93 - 30-11-2013, 18:55
Może nie udzielam sie na waszym forum, ale czesto tu zaglądam, Jesli będzie taka potrzeba to moge oddac na morfiego głos, bo jego znam, i poznałem na swoim pierwszym (jedynym) spocie MM.. :>
mjsystem - 01-12-2013, 16:33
Major93 napisał/a: | Może nie udzielam sie na waszym forum |
[ Dodano: 01-12-2013, 16:38 ]
Żeby nie było, ja trzymam się z daleka od tych wyborów. Nie znam też nikogo poza Morfim, kto aspirowałby do miana moderatora regionu. Najbardziej martwi mnie, że stanie się to samo co w małopolskim.
promatti - 01-12-2013, 18:20
mjsystem napisał/a: | Major93 napisał/a: | Może nie udzielam sie na waszym forum |
[ Dodano: 01-12-2013, 16:38 ]
Żeby nie było, ja trzymam się z daleka od tych wyborów. Nie znam też nikogo poza Morfim, kto aspirowałby do miana moderatora regionu. Najbardziej martwi mnie, że stanie się to samo co w małopolskim. |
a co tam się porobilo jeśli można wiedzieć ?
mjsystem - 01-12-2013, 19:11
promatti napisał/a: | a co tam się porobilo jeśli można wiedzieć ? |
Spoko. Źle odczytałeś moje wypowiedzi. To dwie różne sprawy. Mamy po prostu wybory. A co do wypowiedzi majora, to zdziwiłem się słowem WASZE i tyle
misjonarz. - 01-12-2013, 20:03
może by tak dwóch modów? wiadomo nie każdy ma możliwość wisieć na forum całymi dniami, a tak będzie możliwość ogarnięcia naszego ogródka, i robienie porządków na bieżąco.
mjsystem - 01-12-2013, 21:16
Startuj
Hubeeert - 01-12-2013, 21:21
promatti napisał/a: | a co tam się porobilo jeśli można wiedzieć ? |
Moderator został usunięty z funkcji. Za zgoda obu stron, czyli moją i jego.
Tu sytuacja ma się z "lekka" inaczej - obiecywano mi wybory po roku, mineły prawie dwa a jedyna odpowiedź jaką dostałem na pytanie czemu nie ma wyborów to stwierdzenie, że w innych regionach wyborów nie było.
Morfi przejął pałeczkę na Sląsku po poprzednim Moderatorze, który z Forum został usunięty bez prawa powrotu. Sytuacja była napięta, chodzi mi tylko o to, żeby potwierdzić wybór i kolejną "kadencję".
Ewentualnym poszukiwaczom teorii spiskowych radze puknąć się w głowę - Morfi ma ze mną na pieńku za wygłaszane w kilku miejscach poglądy, ale to Wy wybieracie Moderatora nie ja. Ja uszanuję Wasz wybór, dopóki oczywiście nie będzie łamał zasad Forum.
Pozdrawiam
promatti - 01-12-2013, 21:40
Cytat: | Moderator został usunięty z funkcji. Za zgoda obu stron, czyli moją i jego.
Tu sytuacja ma się z "lekka" inaczej - obiecywano mi wybory po roku, mineły prawie dwa a jedyna odpowiedź jaką dostałem na pytanie czemu nie ma wyborów to stwierdzenie, że w innych regionach wyborów nie było. |
dzięki za odpowiedź
Słuchajcie jeśli Hubeeert założył temat to prawdopodobnie chciałby być zmieniony (tak wnioskuję przepraszam jeśli się mylę), bycie moderatorem/administratorem to ciężka sprawa. Jeśli Morfi wyraża chęć a nie ma osób które mają konkretne argumenty przeciw, nie doszukujmy się 2 dna (przecie można w razie coś reelekcje zrobić, żarcik). To że obaj Panowie mają na pieńku nie oznacza że źle pełnią swoją funkcję więc jak lista kandydatów i kandydatek się zakończy po prostu wybierzmy nowego Moderatora i już nie bawmy się w politykę, na spokojnie do przodu
Marcin-Krak - 01-12-2013, 21:44
mjsystem napisał/a: | Najbardziej martwi mnie, że stanie się to samo co w małopolskim. |
Dzisiaj stwierdziliśmy, ze dobrze jest tak, jak jest - czyli z bezkrólewiem
Jak się chcemy spotkać, to i tak się spotkamy
Sorry za OT.
mjsystem - 01-12-2013, 22:03
Marcin, ale spoty to tylko odsetek pracy moderatora. Integrujemy się zawsze i gdzie się da.
Guga_deLux - 02-12-2013, 05:29
Nie chcę, żeby ktokolwiek źle zrozumiał to, co napiszę, bo Morfi na stanowisku moderatora mi nie przeszkadza.
Ja rozumiem, że małe dziecko i przeprowadzka i remont pochłaniają czas, tym bardziej jak się ma taką żonę, jak Blondi (Blondi, ja Ci tu absolutnie nie ubliżam, tak trzymaj!)
Myślę, że Morfi mógłby się zastanowić, czy chce być moderatorem, bo czuje, że sprawdza się w tej roli, czy może dlatego, że (jak to już kiedyś ustaliliśmy) łechta to jego ego
Dla mnie nie ma problemu, jeśli oba warunki są spełnione
robertdg - 02-12-2013, 08:23
Morfi, fajny, symaptyczny gość, ale bycie moderatorem to nie tylko miano kolorystycznej zmiany nicka. Jezeli miałbym głosować za lub przeciw Morfi odnosząc się do pełnionej funkcji, to raczej bez fajerwerków i nie ma w tym żadnej złośliwości.
Morfi, możesz mnie traktowac jakbym był przeciwko Tobie (chociaż nie jestem, w sensie nie atakuje Ciebie osobiście), nie chce aby to było bycie kimś dla zasady (równie dobrze mogę kandydować na zielonego, pewnie by sie ktos znalazł co by nawet zagłosował, świadomie tego nie robie bo nie chce by było to tylko wyróżnienie mojego nicku), każdy ma swoje sprawy wązne, wazniejsze, zastanów się co dla Ciebie jest najbardziej istotne i pamiętaj, że krytyka powinna kształtować.
|
|
|