Chcę kupić COLT'a! - Proton 418 coupe granatowy
Misiek :) - 01-12-2013, 19:00 Temat postu: Proton 418 coupe granatowy Witam...
Znalazłem ogłoszenie:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31439858.html
Mam pytanie: czy warto kupić to autko, czy czekać do wiosny na jakiegoś colta 1,6 lub 1,8??
Czy zna kto to auto, i czy możecie mi coś powiedziećo tym egzemplarzu i o tych protonach?? Z tego co wiem jest to młodszy colt CA0 z minimalnie inną blacharką, osprzętem i deską rozdzielczą...
Czy warto brać kredyt na tą sztukę, czy czekać do wiosny i odłożyć kasę?
karolgt - 02-12-2013, 22:59
przód trochę poniszczony ale tragedii nie ma. Z tyłu też trochę rdzy, ale do ogarnięcia za kilkaset zł. Wg mnie z zewnątrz nie jest źle, ciężko powiedzieć więcej na podstawie zdjęć.
Zdjęć silnika nie ma, może poproś o nie na maila.
Czy warto...5k..całkiem fajne felgi, może udało by się zbić na 4-4,5k, więc cena już całkiem fajna.
w tym koła zimowe (policz że to w przybliżeniu 1k), wsadzony gaz,
GTi jak trafisz w podobnym stanie to będzie super, może będzie lepszy, może gorszy...ale napewno będzie starszy i to o co najmniej 3-5 lat.
wg.mnie warto oglądnąć. czy to będzie ten proton czy Colt GTi to zakładając że oba będą w dobrym stanie to i jeden i drugi to fajne auta, w sumie to prawie to samo
Proton ma chyba 4 konie mniej 136 vs 140
madź - 02-12-2013, 23:22
Byłam zainteresowana tym autem (z naciskiem na byłam).
Dokładne zdjęcia blacharki:
Instalacja LPG to:
- sterownik Stag 4+
- reduktor Tomasetto AT-09 Alaska (od 80 do 135KM)
- wtryskiwacze czerwony Valtek
- butla Stako 42l
- wielozawór Tomasetto
- wlew pod klapką PB
Instalacja niestety za słaba do tego auta, do tego na bardzo wolnych i mało wydajnych wtryskiwaczach Valtek...
Misiek :) - 03-12-2013, 16:37
Dzięki wielkie, myślałem, że Tu na forum nikt już nie chce pomagać i zaglądać...
[ Dodano: 19-01-2014, 13:42 ]
auto kupione
|
|
|