To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Lampy tył w zderzak z białym migaczem do wersji przed liftem

buchaj - 08-12-2013, 13:35
Temat postu: Lampy tył w zderzak z białym migaczem do wersji przed liftem
Witam jak w temacie poszukuję lamp tylnych w zderzak do pajero III przed liftem z lat do 2003 z białym kierunkiem , czy kto¶ się spotkał kiedy¶ z tak± lamp±? Ewentualnie gdzie można kupić? Pozdrawiam.
zbyszekm2 - 09-12-2013, 08:55

Lamy w pajero 0d 00 do 02 czyli (przed liftem), jest żółto czerwona. od 03 do 06 (Po llifcie) biało czerwona.
buchaj - 09-12-2013, 09:17

Wiem że fabrycznie tak jest , ale często do innych marek samochodów co fabrycznie maj± żółte kierunki inni producenci lamp robi± lampy z białymi kierunkami(np. depo itp) i dlatego pytam czy kto¶ się spotkał z tak± lamp± do mi¶ka przed liftem?
zbyszekm2 - 09-12-2013, 11:02

buchaj napisał/a:
Wiem że fabrycznie tak jest , ale często do innych marek samochodów co fabrycznie maj± żółte kierunki inni producenci lamp robi± lampy z białymi kierunkami(np. depo itp) i dlatego pytam czy kto¶ się spotkał z tak± lamp± do mi¶ka przed liftem?

Raczej nie spotkał sie, Depo robi zawsze to co w oryginale,

buchaj - 09-12-2013, 21:20

Hmm no wła¶nie szukałem po ebayu i w innych miejscach no i wła¶nie nie niema, my¶lałem że może gdzie¶ kto¶ kiedy¶ widział no ale pewnie nie ma i tyle . A tak napisałem że może depo, bo do innych marek robi± różne lampy dymione itp . Pozdrawiam.