To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - szukam kogoś od regeneracji skrzyń

Eddie - 25-12-2013, 21:09
Temat postu: szukam kogoś od regeneracji skrzyń
Witam

Piszę tutaj bo nie chce robić bajzlu w temacie "Polecane warsztaty".

Ostatnio posypała mi sie skrzynia biegów w Galancie [98r 2.5 V6] a jak wiadomo różnie skrzynie w tych autach chodzą.
Wiec chciałbym ją wyremontować / zregenerować (kupno używki raczej odpada, bo jak za 6mc czy rok mam mieć to samo to wole dołożyć troche ale mieć pewność że mam coś porządnie zrobione)
Dlatego chciałbym sie was zapytać: czy ktoś może polecić jakiś warsztat / firmę / osobę która by sie podjęła regeneracji skrzyni biegów?

Znalazłem namiar w necie na p. Antoniego Leje z Krasnego k. Rzeszowa ale różne opinie widze (część negatywnych może być od konkurencji dlatego nie chce sie tym sugerować).

Jestem z Mielca, ale powiedzmy że w promieniu ok 50km bym mógł podrzucić skrzynie.
Zalezy mi na fachowej, i w miare szybkiej (żeby skrzynia miesiąc u niego nie leżała) naprawie w rozsądnych (nie za darmo wiadomo, ale żeby cena nie była wyższa od ASO) pieniądzach.

Dzieki za pomoc, wesołych świąt zycze i pozdrawiam Ed

abdul - 26-12-2013, 18:56

tak jak mowisz opinie o nim sa rozne jedni chwala inni nie polecaja. Dla przykladu kolega kiedys robil u niego skrzynie automatyczna w BMW E46 330xd i zaplacil cos kolo 8000... ale z tego co mi mowil to prawie cala skrzynie wymienial :roll: