To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Jestem zaskoczony -ZIMA

Anonymous - 25-01-2007, 00:35
Temat postu: Jestem zaskoczony -ZIMA
I chyba nie tylko ja bo drogowcy też .Własnie wróciłem z miasta i jestem załamany ,myślałem ze tylko u mnie na podkarpaciu tak zle może byc ale jednak nie.Aleja Włókniarzy wyglada jak dobrze przygotowany stok narciarski w Alpach. Śniegu wiecej niż na parkingu pod TESCO -tam byłem sie poslizgac ale lepiej na publicznych drogach bo pod tesco przeszkadzaja służby pożadkowe a na drodze nie ma nikogo :shock: .Myslałem ze na podkarpaciu nie dbaja o drogi ale widze ze w centaralnej Polsce jest tak samo wiec nie jesteśmy polska B :mrgreen:
Potek - 25-01-2007, 01:10

Dzisiaj... a w zasadzie wczoraj :wink: byłem na podkarpaciu i tam drogi są czarne. Wychodzi na to że w centrum mamy Polske B :lol:
Anonymous - 25-01-2007, 01:50

Potek napisał/a:
Dzisiaj... a w zasadzie wczoraj :wink: byłem na podkarpaciu i tam drogi są czarne. Wychodzi na to że w centrum mamy Polske B :lol:

Ale teraz połechtałeś mój patriotyzm lokalny :mrgreen:

Hubeeert - 25-01-2007, 02:05

Kiedy nastapi koniec swiata?

Gdy drogowcy zaskocza zime :mrgreen:

Anonymous - 25-01-2007, 12:21

...czyli końca świata nie będzie :lol:
Gene - 25-01-2007, 12:50

jak dla mnie to mogloby padac i padac... :mrgreen:
Student - 25-01-2007, 13:19

Dla mnie Zima zaczyna się od 1m śniegu, w Warszawie trochę popadało a już wszyscy płaczą, nareszcie mogłem pośmigać Carismą, jak ona fajnie idzie po śniegu i bocznych drogach a już w lesie to normalnie wymiatacz jak śnieg pod podłogą się ugniata.
Oczywiście nie jest to SKOT ale fajnie się jeździ.