Łódzkie - Jestem zaskoczony -ZIMA
Anonymous - 25-01-2007, 00:35 Temat postu: Jestem zaskoczony -ZIMA I chyba nie tylko ja bo drogowcy też .Własnie wróciłem z miasta i jestem załamany ,myślałem ze tylko u mnie na podkarpaciu tak zle może byc ale jednak nie.Aleja Włókniarzy wyglada jak dobrze przygotowany stok narciarski w Alpach. Śniegu wiecej niż na parkingu pod TESCO -tam byłem sie poslizgac ale lepiej na publicznych drogach bo pod tesco przeszkadzaja służby pożadkowe a na drodze nie ma nikogo .Myslałem ze na podkarpaciu nie dbaja o drogi ale widze ze w centaralnej Polsce jest tak samo wiec nie jesteśmy polska B
Potek - 25-01-2007, 01:10
Dzisiaj... a w zasadzie wczoraj byłem na podkarpaciu i tam drogi są czarne. Wychodzi na to że w centrum mamy Polske B
Anonymous - 25-01-2007, 01:50
Potek napisał/a: | Dzisiaj... a w zasadzie wczoraj byłem na podkarpaciu i tam drogi są czarne. Wychodzi na to że w centrum mamy Polske B |
Ale teraz połechtałeś mój patriotyzm lokalny
Hubeeert - 25-01-2007, 02:05
Kiedy nastapi koniec swiata?
Gdy drogowcy zaskocza zime
Anonymous - 25-01-2007, 12:21
...czyli końca świata nie będzie
Gene - 25-01-2007, 12:50
jak dla mnie to mogloby padac i padac...
Student - 25-01-2007, 13:19
Dla mnie Zima zaczyna się od 1m śniegu, w Warszawie trochę popadało a już wszyscy płaczą, nareszcie mogłem pośmigać Carismą, jak ona fajnie idzie po śniegu i bocznych drogach a już w lesie to normalnie wymiatacz jak śnieg pod podłogą się ugniata.
Oczywiście nie jest to SKOT ale fajnie się jeździ.
|
|
|