To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Serwis mitsu Szczecin

seba314 - 04-02-2014, 14:31
Temat postu: Serwis mitsu Szczecin
ktos ma jakies doswiadczenia z tym serwisem? pierwszy przeglad zbliza sie wielkimi krokami.
interesuje mnie jakosc wykonanych prac, terminy no i ceny

RalfPi - 04-02-2014, 22:00

Z jednej strony niby bardzo miła i fachowa obsługa z drugiej kilka drobiazgów, które mogą być wypadkiem przy pracy...
np. nie wpięli mi wtyku do gniazda od kierunkowskazów po naprawie
Co do gwarancji.. to myślę, że można ich śmiało polecić i tu duży plus dla nich.
Nigdy nie miałem problemu ze zgłoszeniem pierdółek - jedną mi nawet naprawili mimo iż dotyczyła układu hamulcowego (czyli teoretycznie eksploatacyjnych części).

[ Dodano: 19-03-2014, 06:15 ]
Podbijam - dzwoniłem do Pana Tadeusza W. pseudonim "mechanik" - dobry fachowiec - miło i rzeczowo się z Nim gada. To jest duży plus firmy IMO...

PS Mam zamiar się kiedyś wybrać na regulację luzów zaworowych w Lancerze, co jest dość kłopotliwe i spośród 3 serwisu ... byli najtańsi :O (i pewnie najbardziej fachowi, bo mają sprzęt, manuale i doświadczenie :) ).

Kochan - 02-04-2014, 22:42

Dodam swoje 3 grosze, w poniedziałek zadzwoniłem z rana z prośbą o wycenę wymiany sprzęgła. Jakiś Pan powiedział, że właśnie jedzie do pracy ( na stronie pisze że zaczynają od 9.00 a ja dzwoniłem o 9.30 ) i żebym mu wysłał VIN to skontaktuje się ze mną i powie co i jak. Po 2 godzinach dzwonię raz jeszcze bo chciałem się przypomnieć i tu otrzymałem odpowiedź: " Właśnie przyjechałem do pracy i zaraz sprawdzę ceny części i w przeciągu 30 min zadzwonię do Pana". I tak się stało, że do dnia dzisiejszego nikt się ze mną nie skontaktował.
seba314 - 01-06-2014, 22:19

mają teraz promocję na konserwację podwozia. za 250 pln-ów natryskują baranka a w profile zamknięte i drzwi wtryskują wosk.
robili to u mnie. jestem zadowolony zwłaszcza, że taniej nigdzie nie znalazłem :D