Space Star Ogólne - [MSS 1.6] Listwy chrom
azex - 10-02-2014, 13:53 Temat postu: [MSS 1.6] Listwy chrom Może ktoś wie, gdzie dostanę chomowaną listwę na przednią, dolna krawędź maski pokrywy silnika. Użytkownikom MSS znany jest zapewne problem pojawiającej się w tym miejscu korozji. Listwa taka będzie tylko półśrodkiem ale dobre i to. Azex
RaVciO - 10-02-2014, 20:14
Masz w tym miejscu listwę i chcesz ją wymienić, czy po prostu żeby zamaskować rdzę chcesz tam nakleić chromowaną listwę?
p.s. ja nie mam na masce korozji
zet-em - 10-02-2014, 20:52
Chyba będziesz miał baaaaaardzo duży problem azex ze zdobyciem takiej listwy a nawet całej (bardzo drogiej) maski z taką listwą, bo tylko niektóre wersje były produkowane z chromem (np.moja ) na masce i innych elementach karoserii.
Jeśli już mówisz o ,,półśrodkach" to zamiast nieosiągalnego chromu odpicuj sobie autko czymś takim:
http://allegro.pl/folia-c...3953293349.html
Pozdr.
azex - 25-02-2014, 23:01
Dzięki Zet-em, nie wiedziałem, że były fabryczne wersje z chromowanymi listwami na karoserii. Widząc takie egzemplarze na ulicy, sądziłem, że właściciele samodzielnie podkręcili sobie look swego miśka, jak to widać na załączonej przez ciebie focie. chodziło mi właśnie o takie listwy, by ukryć ślady korozji, a nie mogę wyczaić całej maski w przyzwoitym stanie.
Pozdro.
mkm - 25-02-2014, 23:02
azex, szukaj na alle. Ostatnio była za 30zł
|
|
|