Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] koza478
koza478 - 01-04-2014, 11:10 Temat postu: [Cari 1.6] koza478 Witam mam problem zaczło stukać przednie zawieszenie więc pojechałem na warsztat okazało się ze mam wszystkie gumy zbutwiałe więc wymieniłem wahacze l/p sworznie zwrotnic l/p łączniki stabilizatora l/p poduszki drążka stabilizatora l/p i przy okazji tarcze z szczękami w sumie to się poprawiło ale nie tak do końca zawieszenie pracuje cicho zaczyna się problem podczas wjeżdżania na parking gdzie jest dość wysoki najazd i jeżęli wjade pierwsze lewym kołem a potem prawym albo odwrotnie to jest dość głośne stuknięcie w lewym kole a natomiast jak wjade równocześnie lewym i prawym to jest cisza nic nie stuka tak samo podczas jazdy słychać to stuknięcie dopiero jak wpadne w większą dziurę może ktoś się spotkał z takim czym z góry dzięki i pozdrawiam.
nytsug - 01-04-2014, 11:30
Na kanał i szarpać wszystkim po kolei - tak to wróżenie z fusów, jeżeli wymieniłeś wszystkie rzeczy opisane w poście to zobacz te, których nie wymieniałeś - gumy wahacza, cukierki i drążki stabilizatora.
glina - 01-04-2014, 12:10
tytuł tematu i forma wypowiedzi - minus 2 w skali 1-10
gdzie jest moderator? ;]
kamir - 01-04-2014, 14:07
koza478, Możesz jeszcze posprawdzać amortyzatory oraz ich górne mocowania.
|
|
|