To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - POLECAM/NIE POLECAM-elektryka.lakiernika.mechanika.sklep.itp

cwaniak - 03-04-2014, 18:45
Temat postu: POLECAM/NIE POLECAM-elektryka.lakiernika.mechanika.sklep.itp
np. POLECAM
Warsztat na ul .................. lub link.

+krótki czas oczekiwania
+mechanicy szybko wykryli usterkę i je usunęli
-brak minusów

Anonymous - 09-07-2014, 22:45
Temat postu: Geometria Białystok
Panowie podpowiedzcie mi gdzie ustawialiście geometrie w Białymstoku. Ja kiedyś ustawiałem w MPO, gość wszystko ładnie ogarnął i poustawiał. Teraz niestety muszę znowu ustawić geometrie a tamten spec z MPO jest na urlopie przez najbliższe 2 tygodnie. Byłem u Lenarciaka na Kopernika. Po samym podniesieniu auta stwierdzili luz na prawym drążku kierowniczym. Pomyślałem ok kupie ten drążek zmienię i niech ustawią. Zmieniłem ten drążek no i oryginalny miał naprawdę ledwo wyczuwalny luz gdy miałem go w rękach. Pojechałem na ustawienie do MPO bo Lenarciak był już zamknięty. Gość stwierdził, że mam luz jeszcze na LEWYM drążku kierowniczym. Wydało mi się to trochę dziwne. Powiedziałem mu o tej sytuacji w Lenarciaku na co on stwierdził, że widocznie przeoczyli. Wymieniłem ten lewy drążek, okazało się, że luzu nie było wcale. Domyślam się, że ten facet z MPO chciał się wymigać od ustawiania na wielowahaczu i dlatego wcisnął mi ten kit. No i teraz nie wiem już gdzie jechać. Nie będę czekał ponad tydzień na tego speca w MPO bo szkoda mi opon :/
marycjusz - 10-07-2014, 12:01

W auto-hobby (przy Wojsk ochrony pogranicza 15) robią takie rzeczy i dobrych mechaników mają. Mój brat tam jest jednym z nich, ale akurat na urlopie jest bo bym Cię prosto do niego skierował. Ale możesz śmiało tam jechać.
Anonymous - 10-07-2014, 19:14

Udało się dzisiaj ustawić w mototransporcie :) Ale i tak dzięki za namiary :)
marycjusz - 19-02-2015, 10:12

Gdyby ktoś z Was chciał obszyć kierę skórką, czy gałkę zmiany biegów, czy fotel itp to polecam tu www.mt-projekt.com - jam zadowolony z roboty ;)
jerryzzz - 27-03-2015, 17:11

Mam szybkie pytanie - gdzie najlepiej przetoczyć tarcze hamulcowe bez demontażu? Unimota na Handlowej mi ktoś odradził...
marycjusz - 30-03-2015, 09:59

Też słyszałem że na Handlowej robią, ale osobiście tego nie sprawdzałem.
areseral - 07-11-2015, 19:27

Szukam taniego sklepu z częściami do Mitsu ewentualnie dobrego złomu na terenie Białegostoku. Możecie coś polecić?
fajah - 15-01-2016, 18:48

Szukam konkretnego warsztatu gdzie robią ludzie z wieloletnim doświadczeniem i robią to dobrze oraz biorą za to odpowiednie pieniądze. Samochody typu pajero, outlander i busy fiat peugeot. coś ktoś poleci? może jakiś znajomy?
Białystok i okolica.

pozdrawiam